Nova dišava Montale za ženske

0
585

montale-aoud-jasmine-edpPo eksotičnih dišavah Aoud Lagoon in Tropical Wood, se je fokus parfumske hiše Montale Paris usmeril na mešanico cvetja in agarjevega lesa. Aoud Jasmine združuje cvetlične in sadne note s tem, da jih obdaja s toploto mošusa, ki poudarja indijski jasmin kot osrednjo noto kompozicije dišave.

V nasprotju z dišavo Jasmine Full, ki je v celoti posvečena jasminu (sestavljajo jo jasmin, neroli in kovačnik) in zagotavlja naravne in čiste note jasmina, poudarja nova dišava orientalske podtone.

Aoud Jasmine je orientalsko cvetlična dišava, v ospredju katere je tudi sadni, belocvetni, citrusni, vrtnični vonj in vonj agarjevega lesa. Zgornje note so sadne in zajemajo mandarino, jabolko in hruško, sledijo jim srčne note iz cvetja indijskega jasmina, vrtnice in z orientalskimi podtoni agarjevega lesa iz Nepala. Vse skupaj zaokrožijo tople in intenzivne spodnje note mošusa in jantarja.

Dišava je na voljo ekskluzivno le v trgovini Montale v Parizu ter na spletni strani parfumske hiše Montale. Na voljo je v 100 ml steklenički kot parfumska voda, cena zanjo pa je okoli 115 EUR. Na prodajne police je prišla leta 2016. Steklenička je visoka, v lepi zlato rožnati barvni kombinaciji.

Poleg dišav so na voljo tudi odišavljene sveče z vonji najbolj popularnih parfumov Montale: Black AoudAoud Night, Aoud AmbreRose Elixir, Intense Café in Chocolate Greedy.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj