Nova dišava Shay & Blue – Dandelion Fig

0
497

Marca 2017 prihaja na trgovske police nova dišava Shay & Blue Dandelion Fig. Ustvarjalca dišave sta Dom De Vetta, ki je pred tem delal že v modnih hišah Chanel in Jo Malone, ter Julie Massé. Dišavo promovirajo kot unisex, nenavadno in eklektično.

shay-blue-dandelion-fig-edpShay & Blue, ena najnovejših britanskih nišnih linij parfumov, je bila ustanovljena leta 2012 in je hitro postala prepoznana parfumska znamka po zaslugi nagrajenih butičnih dišav Salt Caramel, Blueberry Musk in Watermelons. Parfumi Shay & Blue so ustvarjeni s posebno skrbjo, od samega žetja naravnih sestavin v Franciji do maceracije in ustekleničenja v Londonu. Shay & Blue so ročno ustvarjene dišave, ki zorijo v sodih tri mesece pred ročnim polnjenjem.

Dandelion Fig je aromatično zelena dišava za ženske in moške, v kateri pridejo v ospredje tudi začimbne, sveže in rumenocvetne note. Odpre se z zanimivo svežo, zračno, zeleno in citrusno svežino limonske trave in regrata. Takoj dobite občutek, kot da hodite po toplih sončnih travnikih na vrhu travnatih gričev. Osrčje sestavljajo svetli brin in paradižnikovi listi, ki sta precej zaznavna. Listi fige zaokrožijo dišavo v spodnjih notah z najbolj nenavadnim vonjem fige, kar ste ga kdaj doživeli. Vonj fige je namreč nežen in ne prevladuje nad drugimi, temveč dodaja dišavi sladko toploto.

Dandelion Fig je nežna, lahka dišava, ki podari prefinjen vonj na koži. Na voljo bo v 30 ml (embalaža za potovanja) in 100 ml steklenički kot parfumska voda. Steklenička je klasične, pravokotne oblike z dodatnim okrasjem in v nežni sinje modri barvi, zamašek pa je ogromen, masiven, v zlati barvi. Cena za 30 ml bo predvidoma 30 £, za 100 ml pa 55 £.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj