Nova dišava za vse ljubitelje Elizabeth Arden parfumov!

0
793

elizabeth-arden-white-teaNov parfum White Tea se bo pridružil družini drugih čajnih dišav Elizabeth Arden v začetku leta 2017. Velika priljubljenost čajnih dišav se je začela v 90.-ih letih prejšnjega stoletja z Bvlgarijevo parfumsko vodo Eau Parfumee au The Vert iz leta 1992, kar je  nato še potrdila dišava Green Tea parfumske hiše Elizabeth Arden leta 1999.

Pri Elizabeth Arden so se odločili za preskok z zelenega čaja na beli čaj, torej nekaj, kar je njihov tekmec Bvlgari naredil že mnogo let nazaj.

White Tea je dišava, ki nam prinaša mir, zato je lahko primeren vonj za dober začetek dneva ali pa težko pričakovani počitek za naše čute po nošenju težkih in močnih vonjev. In beli sneženi januar je najboljši mesec za izdajo te dišave.

Beli čaj ima dober ugled izven sveta parfumov, saj je veliko bolj ekskluziven kot zeleni čaj, zato je tudi bolj zaželen in hkrati dražji. Beli čaj raste v višavju, po žetvi pa je minimalno predelan, zato ohranja svojo zdravilno moč in ga ne bi smeli zaužiti v naglici.

White Tea je poslovna in umirjena dišava, idealna za pisarno. Dišave z belim čajem so sveže, suhe in aromatične, vzbujajo aromo posušenih zelišč in imajo različne značilne nianse kovinskih not.

White Tea je aromatično zelena dišava za ženske s prevladujočim aromatičnim, jantarnim, zelenim, lesnim, balzamičnim in začimbnim vonjem. Steklenička je bela, nežna, umirjena, klasična, a elegantna in prefinjena hkrati.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj