Nova dišava za ženske Accessorize – Lovelily

0
562

accessorize-lovelily-edpParfumska hiša Accessorize je izdala pod licenco podjetja Fragrance and Beauty Creations Ltd novo dišavo Lovelily, ki je prišla na prodajne police novembra 2016. Pozornost vabi že s svojo prečudovito stekleničko šesterokotne oblike in atraktivnega zamaška, ki vsebuje cvetočo roza lilijo.

Dišavo Lovelily je ustvaril parfumer Beverley Bayne. Lovelily spada med cvetlično sadne dišave, v ospredje pa pride tudi mošusni, citrusni, zeleni in sladek vonj. Odpre se s citrusno sadnimi notami bergamotke, maline in pomaranče, ki se nadaljujejo v cvetlično osrčje iz jasmina in šmarnice. Dišavo accessorize-lovelily-setzaokrožijo sladko žametne spodnje note vanilije in mošusa. Dišava je vesela, energična, primerna za mlajšo populacijo.

Na voljo je v 75 ml steklenički kot parfumska voda s ceno okoli 19 £. Embalaža stekleničke je obarvana v svetlo roza barvi in ilustracijami cvetja in zelenja, enak je tudi promocijski poster za dišavo. Accessorize je ponudil na voljo tudi Lovelily praznični darilni set, ki vsebuje 75 ml parfumsko vodo in 100 ml losjon za nego telesa.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj