Nova kolekcija dišav Viktor&Rolf – Magic Collection

0
637

Oblikovalski duo Viktor&Rolf izdaja novo ekskluzivno in nišno kolekcijo dišav za ženske in moške Magic Collection. Pri izdelavi kolekcije ju je vodila ideja, da vsak potrebuje nekaj čarobnosti v vsakodnevnem življenju. Linija vsebuje  6 dišav: Sparkling SecretLavender IllusionDancing RosesLiquid DiamondsDirty Trick in Sage Spell. Vsaka dišava je kombinacija naravnih sestavin in inovativnih sintetičnih not.

viktor-rolf-magic-collectionSparkling Secret je ustvarila parfumerka Juliette Karagueuzoglou iz svežih citrusnih not sladke limete in grenivke v zgornjih notah, katerim sledijo ingver in pomarančni cvetovi v srčnih notah, spodnje note pa sestavljajo beli les, topla burbonska vanilija in jantar. Spada med citrusne dišave, poleg tega pa prevladuje tudi belocvetni, začimbni, sladek, jantarni in vaniljin vonj.

Lavender Illusion je ustvarila parfumerka Amandine Marie. To je aromatična dišava, v kateri najdemo tudi lesni, milnati, mošusni, citrusni in živalski vonj. Zgornje note se odprejo z limono, kaviarjem in črnim ribezom, osrčje dišave sestavlja pomirjajoča sivka, spodnje note pa zaokrožijo dišavo z lesno umirjenimi notami bora in mošusa.

Dancing Roses je cvetlično sadno orientalska dišava, ki jo je razvila Sonia Constant. Najbolj pridejo do izraza tudi začimbne, sladke in vrtnične note. V ospredju dišave je predvsem vrtnica, druge sestavine pa so še roza poper, liči, žafran in šeri.

Liquid Diamonds je čista cvetlično lesno mošusna dišava, ki jo je ustvarila Dora Baghriche-Arnaud. V dišavi prevladuje tudi vrtnični, rumenocvetni, belocvetni in pačulijev vonj. Dišava se odpre z začimbnimi notami roza popra in nadaljuje s cvetličnimi srčnimi notami potonike, bolgarske vrtnice, jasmina in ylang-ylanga. Pačuli in mošus umirjata note in zaokrožata dišavo.

Dirty Trick je orientalska dišava s prevladujočim lesnim, pudrastim, aromatičnim, usnjenim in cvetličnim vonjem. Dišavo sestavlja zanimiva kombinacija sestavin; črnilo, semiš, perunika in cedra. Dirty Trick je razvila parfumerka Marie Salamagne.

Marie Salamagne je ustvarila tudi aromatično dišavo Sage Spell. Glavne note dišave so tudi začimbne, pačulijeve, citrusne in zelene. To je grenka dišava, ki se odpre s citrusno začimbnimi notami grenivke in roza popra, nadaljuje s srčnimi notami žajblja in pekoče mete, ter zaključi s spodnjimi notami pačulija in grenkega pelina.

Navdih za stekleničke so bile farmacevtske stekleničke z začetka 20. stoletja, klasične, pravokotne. Vsako dišavo spremlja tudi karta s specifičnimi ilustracijami. Dišave bodo na voljo v 75 ml embalaži kot parfumska voda, cena vsake pa bo okoli 220 $. Na voljo bodo od februarja 2017 naprej.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj