Nova kolekcija dišav Zara Home

0
1330

zara-home-tonka-woodV začetku decembra 2016 so v modni hiši Zara Home predstavili razkošno kolekcijo dišav za ženske in moške, ki so jo dodali k širokemu izboru domačih dišav, dišečih sveč in mil, ki jih ponujajo v trgovinah Zara Home.

Poleg perila, prevlek, brisač in številnih drugih predmetov za notranjo opremo, so dišave zagotovo pomemben dejavnik za vtis in prijetno atmosfero, da se nekje počutimo dobro in domače. Zato je nova kolekcija šestih dišav korak naprej za podjetje Zara Home.

Kolekcija dišav Zara Home izstopa zaradi svoje moderne zasnove ter zaradi uglednih imen parfumerjev, ki so jo ustvarili – Alberto Morillas, Jerome Epinette in drugi.

Naš dom je izraz tega, kar smo, in nudi neposreden vpogled v naš stil, spomine in naše bistvo. Doma doživljamo izjemne, enkratne trenutke, ki ostanejo v našem spominu za vedno. Pri tem imajo pomembno vlogo tudi dišave, ki nas spremljajo v vsakodnevnem življenju.

zara-home-absolutely-sublimeKolekcija dišav Zara Home nudi šest različnih izkušenj, saj nam prinašajo z odličnimi in navdihujočimi notami šest različnih trenutkov. Ti trenutki so intimni, vsakodnevni, od navidezno priložnostnih do nesporno skrivnostnih. Vsaka dišava vzbudi edinstven spomin, prebudi občutek domačnosti in pripadnosti.

Vsaka dišava, ki je povezana z našimi mislimi, dejavnostmi, je hkrati povezana tudi z našimi čustvi in nam daje občutek domačnosti. Kolekcija dišav Zara Home vključuje dišave Tonka Wood, Floral Mystery, Absolutely Sublime, Aqua Bergamota, Cuir Velvet in Evitorial Twist. Floral Mystery je zelo sveža, svetla dišava, kot začetek dneva, ki nam prinese dobro razpoloženje. Tonka Wood vsebuje več nočnih trenutkov, je bogata in skrivnostna dišava. Absolutely Sublime je topla, temna dišava, s katero si lahko predstavljamo, kako smo nekje zunaj na toplem, obsijani s soncem in obdani s citrusi. To je vonj  sončnega vzhoda, topel in iskriv. Cuir Velvet pa pomeni čas, ki si ga vzamemo zase, za zabavo in sprostitev.

Tonka Wood se odpre s citrusno sadnimi notami bergamotke, limone in črnega ribeza, medtem ko osrčje dišave razvije cvetlične note vijolice in šmarnice. Spodnje note sestavljajo vetiver, tonka fižol in praline. Steklenička dišave je v barvi marelice. Spada v skupino orientalsko cvetličnih dišav, poleg tega pa prevladuje tudi sladek, aromatični, sadni in lesni vonj.

zara-home-floral-mysteryZgornje note dišave Floral Mystery so mešanica limone, rdečega ribeza in lotusa, osrčje dišave pa je sveže cvetlično, sestavljajo ga potonika, bambus in magnolija. Spodnje note zaključijo dišavo z notami belega lesa, jantarja in roza breskve. Steklenička je cvetlično rožnate barve. Floral Mystery spada med cvetlične dišave, poleg tega je v dišavi prevladujoč tudi sadni, svež, sladek in kisel vonj. Ta dišava nas popelje v tople poletne dni, v sveža in topla poletna jutra zunaj na nežnem jutranjem poletnem soncu in ob valovanju cvetja v rahli sapi. Začutimo lahko, kako hodimo bosi po vlažni zemlji in globoko zadihamo v svežini jutra.

Absolutely Sublime ponuja v zgornjih notah bergamotko in mate, katerima sledita v srčnih notah vijolica in črni čaj, vse skupaj pa zaokrožijo spodnje note rjavega sladkorja in guayacana. Dišava je na voljo v svetlo koralni barvi stekleničke. To je dišava, primerna za začetek dneva po nepozabni noči, ki nam ostane za vedno v spominu. Absolutely Sublime je cvetlično sadno gurmanska dišava, v kateri prevladuje zeleni, začimbni, lesni, citrusni in svež vonj.

zara-home-aqua-bergamotaCitrusni karakter dišave Aqua Bergamota je poudarjen z zgornjimi notami bergamotke, tangerine in limone, ki jih podpirajo srčne note nerolija in črnega ribeza. Spodnje note umirjajo dišavo z lesnimi notami. Zelena barva stekleničke namiguje na to, da gre za citrusno dišavo. Spada v skupino citrusno aromatičnih parfumov in ima poleg tega prevladujoče še lesne, sveže, začimbne note ter note belega cvetja. To je sveža, čista dišava, ki nas popelje v mirne trenutke nekje v naravi.

Cuir Velvet se odpre z začimbno citrusnimi zgornjimi notami limone, ingverja in kajenskega popra, katerim sledi bolj umirjeno osrčje sivke, elemija in pelargonije. Spodnje note pačulija, sandalovine in morskih not zaključijo dišavo. To je lesno začimbna dišava z intenzivnim vonjem in sivo stekleničko. V dišavi prevladuje tudi aromatični, balzamični in citrusni vonj. Cuir Velvet je močna dišava za živahne, družabne in skrivnostne noči.

zara-home-evitorial-twistEvitorial Twist se odpre z aromatičnimi notami žajblja in sivke, katerima sledijo srčne note ingverja in cedre, spodnje note pa sestavljata kardamom in mošus. To je aromatično začimbna dišava, pakirana v indigo modro stekleničko. V dišavi prevladuje tudi mošusni, lesni in zeliščni vonj. Navdih za Evitorial Twist so dolgi trenutki v dnevu, mirni trenutki ko se sproščamo doma. Dišava je poživljajoča, močna, a hkrati preprosta in kvalitetna.

Vse dišave so unisex, torej namenjene tako ženskam kot moškim, saj tudi čustva dišav nimajo spola. Emocije dišav dobimo iz načina, kako so bile ustvarjene, bodisi so preproste ali kompleksne. Vse stekleničke so enake, pravokotne oblike, le barve so drugačne. Zamašek je ogromen, magneten in zato zelo priročen in uporaben.

Embalaža stekleničk je narejena iz močnega kartona, izdelana tako, da je steklenička položena vanjo kot na podstavku. Vse dišave so na voljo v 100 ml steklenički kot toaletna voda s ceno 35,95 €.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj