Nova kolekcija parfumov modne hiše Carven

0
821

Nova kolekcija parfumov modne hiše Carven predstavlja potovanja iz Pariza v različna mesta po svetu, od katerih vsaka nosi posebno modno in vonjsko navdihujočo noto. Zbirko sestavljajo sedem izdaj, ki vas odpeljejo v Sevillo, Manilo, Bengaluru, Muskat, Izmir, Firence in San Paolo.

Carven Paris Séville je dišava, ki spomladi predstavlja Sevillo in flamensko obleko, vezano z zelenimi cvetovi. Zelena, citrusna in cvetlična, temelji na nerolih, ki je postavljena na lesno-mošusno podlago.

Carven Paris Séville

Zgornje note: bergamot, zelena mandarina
Srčne note: neroli, zeleni čaj, vinska trta
Osnovne note: mošus, beli gozd

o.57602
Carven Paris Manilla je namenjen potovanju v glavno mesto Filipinov. Dišava je sadna in simbolizira zahodno interpretacijo Azije. Eksotično sadje se topi z grenkimi notami Davane in bazo pačulijev.

Zgornje note: zvezdasto sadje, rdeča paprika
Srčne note: davana, sliva
Osnovne note: pačuli, beli mošus

o.57599
Carven Paris Bangalore, ki ga navdihne indijsko mesto Bengaluru, interpretira začinjene žafranske in sandalovinske note ter botanični vrt Lal Bagh. Dišava predstavlja okrašeno kašmirsko obleko z začinjenimi, orientalskimi in lesnimi dišečimi notami v sebi.

V zgornjih notah: list grenivke, žafran
V srčnih notah: tolu balzam, vanilija
V osnovnih notah: rdeča sandalovina, tonika, pomaranča

o.57598
Carven Paris Mascate vas popelje na potovanje v glavno mesto Oman, obkrožen z gorami in puščavami. Amber, zlato, pesek, minerali in puščave so služili kot navdih za to ustvarjanje, ki predstavlja oazo svežine in svileno obleko, vezano z zlatimi okraski. Sestavljajo jo citrusi in začimbe, maroška roza, pačuli in tople orientalske note.

Zgornje note: grenka oranžna, koriander
Srčne note: maroška vrtnica, geranij, pačuli
Osnovne note: tonka, pomaranča, vanilija

o.57597

Carven Paris Izmir prinaša vonj turškega mesta svobode, luksuza in poletnih počitnic ter obleke iz bele čipke, vezane z vrtnicami. Vrtnica predstavlja povezavo med Vzhodom in Zahodom in je jedro tega parfuma, obkrožen z svežimi citrusi in cvetjem, toplimi smolami in gozdovi.

Zgornje note: bergamot, frezija
Srčne note: vrtnica, Mir
Osnovne note: sandalovina, benzoin

o.57596
Carven Paris Firence je cvetlični parfum, ki predstavlja italijansko mesto bogato z umetnostjo in zgodovino. Firence je okrašena s cvetličnim šopkom, kjer prevladuje magnolija, ki je postavljena na lesno in smolnato bazno noto. Firence poln umetnosti in zgodovine, kot samo mesto.

Zgornje note: črni ribez
Srčne note: magnolija, frezija, heliotrop
Osnovne note: sandalovina, cedra, mirr

o.57600

Carven Paris Sao Paulo predstavlja vonj po Braziliji, samba ritem, glasnost jezika in krilo, okrašeno s halucinogenim cvetjem. Sestava je bujna, nenavadna kombinacija svežih, aromatičnih in začinjenih vonjav. Divja dišava kot je divja Brazilija.

Zgornje note: bergamot, rum, cimet
Srčne note: kardamom, labanum, cvet oranžna
Osnovne note: pačuli, tonka, vanilija

o.57601
Dišave so zares nekaj posebnega in če vas mika popeljati se po teh mestih – začnite z dišavami, ki vas bodo popeljale v tiste kraje in zadišale z svojimi notami.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj