Nova različica Dior Homme Sport

0
614

dior-homme-sport-2017Prva različica dišave Dior Homme Sport je bila izdana leta 2008 kot bolj sveža in eksplozivna različica originalne dišave Dior Homme. Preoblikovanje dišave Dior Homme Sport iz leta 2012, ki je bila izdelana kot bolj pudrasta in elegantna različica, je prineslo tudi novo različico parfuma, ki bo izdana februarja 2017. Z novo dišavo naj bi ponovno našli svoje bistvo, to je urbana, prefinjena dišava za hitro in dinamično življenje.

Nova različica ima dodano sadje, eksplozivne note, začimbe, zelišča in les. Citrusne note limone, rdeče pomaranče in grenivke odprejo dišavo. Osrčje je začimbno, sestavljata ga roza poper in muškatni oreh, ležita pa na lesnih spodnjih notah iz sandalovine in vetiverja.

Dior Homme Sport 2017 spada med lesno aromatične dišave, v ospredju začutimo tudi citrusne, začimbne, zelene in balzamične note.

Tudi stekleničko so prenovili z mehkejšimi barvami in bolj modernim dizajnom. Obraz kampanje je Robert Pattinson, moto pa »Life is a Playground« (Življenje je igrišče). Dišava je na voljo v 50 ml, 75 ml in 125 ml steklenički kot toaletna voda.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj