Nova toaletna voda Thierry Mugler za moške!

0
593

thierry-mugler-a-men-kryptomintThierry Mugler znova preseneča s svojo linijo dišav A * Men. Prva različica dišave je izšla že leta 1996, namenjena pa je bila predvsem izrazito drznim moškim, herojem, navdih za dišavo pa so ustvarjalci dobili v Marvelovem superheroju The Silver Surfer (Srebrni letalec). To je čutna in brezkompromisna dišava, prva orientalsko praprotna dišava za moške, ki je skozi leta dobila več različic – A * Men Pure CoffeeA * Men Pure Malt in A * Men Pure Tonka.

Nova omejena izdaja iz linije A * Men, Kryptomint, prihaja v začetku leta 2017. Gre za svežo dišavo, kjer je osrednja sestavina poprova meta. A * Men Kryptomint je parfum, ki nam ves čas dovaja novo energijo. Parfum se odpre z zgornjimi notami zamrznjene poprove mete, ki se nadaljuje v cvetlično osrčje pelargonije in zaključi s spodnjimi notami pačulija in tonke.

Steklenička je klasična za to linijo dišav, pravokotne oblike, z vtisom zvezde ne steklenički in v zelenkasto modri barvi. Na voljo je kot toaletna voda v 100 ml embalaži.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj