Novost Bottega Veneta Eau Sensuelle

0
492

 

 

 

Italijanska oblikovalska hiša luksuznih dodatkov Bottega Veneta je v sodelovanju s Cotyjem vstopila v parfumski svet  v letu 2011 z istoimensko dišavo Bottega Veneta. Nova Bottega Veneta Eau de Velours, ki se pričakuje na trgu v jeseni 2017, je opisana kot rafinirana in krepka različica prve dišave. Kreativni direktor Tomas Meier je delal na novem ustvarjanju, skupaj z parfumerji Michel Almairacom in Mylène Alran.

Bottega Veneta Eau de Velours je narejen kot elegantno in usnjarsko cvetno – cipresni vonj. Sestava vsebuje vse značilnosti sodobnega cipresnbega parfuma, s svežimi citrusi in roza papriko na vrhu, prevladuje cvetlično srce in osnove pačulija.

 

V zgornjih notah najdemo bergamot, roza paprika, v srčnih notah nam zadiši vrtnica, jasmin, sliva, začimbe, njene osnovne noter pa sta usnje, pačuli. Ki dajeta dišavi poseben in specifičen dišeč vonj.

Ne moremo pa mimo prekrasne roza, črno in vijolične stekleničke, z lepimi detajli. Zagotovo vas bo celota prepričala, da ji ponudite možnost, da morda postane prav vaša najljubša dišava. Seveda, pa bo potrebno počakati do jeseni, ko bo tale lepotička stopila na naše poličke v drogerijah in parfumerijah.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj