Novost: CHANEL – GABRIELLE Essence

0
329

Jesenska novost leta bi lahko rekli. Kajne? Nova Chanelova dišava Gabrielle Essence. Tako nežna, drugačna od klasičnih Chanel vonjev, ki soo po večini močnejši. Tale je nasprotje. Še zmeraj prodoren vonj, a nikakor ne močan. Ampak nežen.

Chanel razkriva novo dišavo, ki pooseblja strasten in drzen duh Gabrielle Chanel, z Margot Robbie pa je v vlogi nove kampanje.

Doživite razpoloženje in slog ikone z hišo Chanel, z novim parfumom Gabrielle Chanel Essence. Ko se je pravočasno začela nova sezona, je avstralska kampanja z zvezdico avstralske igralke Margot Robbie, ki je bila obraz zapletene kampanje. Poživljajoč ženski vonj se pokloni Gabrielle Chanel ter njenemu dinamičnemu značaju in drznemu duhu. Vonj je postavljen okoli belega cvetličnega vrta, v katerem so visoki tuberoza, ylang-ylang, pomirjujoč jasmin in energičen oranžni cvet. Izrazen parfum vzbuja samozavest, drzno osebnost in tvegan upor, prepleten s prefinjenostjo, eleganco in električnim ženskim šarmom, ki so vsi simbolični Gabrielle Coco Chanel.

INSPIRACIJA Dišava, ki jo je navdihnila Gabrielle, ženska, ki je postala Coco Chanel. Strastna in svobodna je izbrala, kdo želi biti. Očarljiva in svetlobna, Margot Robbie uteleša GABRIELLE CHANEL ESSENCE. Dišava sijoče ženske.

GABRIELLE CHANEL ESSENCE je sestavljen iz ustvarjalca parfumerjev CHANEL v hiši, dišava domišljijske rože, soočene z jasminom, Ylang-Ylangom, pomarančnih cvetov in najbolj privlačnim cvetjem od vseh, Grasse Tuberose. Globok in voljan vonj. Ki vas bo preprosto očaral.

“Z Essenco sem se želel preseči pred bistvenimi, v srcu žgečkljivk, do srca cvetov zaradi večjih volumnatih vtisov in poti.” – OLIVIER POLGE

Pa vi? Imate v svoji zbirki že kakšno Chanel dišavo?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj