Novost: Lucky Lulu Lily of the Valley Eau de Parfum

0
297

PomadeShop lansira Lucky Lulu Lily of the Valley Eau de Parfum avtorice Judith Brockless.

Nemško podjetje za oblikovanje las PomadeShop je izdalo nov vintage parfum Lucky Lulu Lily of the Valley. Podjetje PomadeShop, specializirano za vse vrste izdelkov za lase, briljantin, krem ​​za lase in tonika za lase, ki segajo v dvajseta – petdeseta leta, prodaja tudi kolonjske vode in vodice po britju.

Lucky Lulu je prva ženska znamka, ki so jo oživeli. Lucky Lulu je bila nekdanja blagovna znamka enega največjih proizvajalcev kozmetike v ZDA 1930/40-ih – podjetja Valmor Products iz Chicaga.

Lucky Lulu je leta 1936 prišel na trg in užival splošno priljubljenost. Z zaprtjem podjetja Valmor Products leta 1984 je Lucky Lulu prav tako zapadel v globok spanec. Leta 2015 je bil Lucky Lulu nagrajen v kulturnem centru v Chicagu v okviru razstave Valmor. Zdaj se ta očarljiva znamka vrača z Lucky Lulu Lily of the Valley Eau de Parfum. Lucky Lulu Lily of the Valley, ki je nameščena v embalaži v tridesetih letih prejšnjega stoletja, je opisana kot dišava in vesela dišava, ki med drugimi notami vsebuje šmarnice, potonike, zelene liste, bršljan, lipo in jasmina.

Tisti, ki obožujete stare čase vam bo ta dišava zagotovo pisana na kožo…

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj