Novost: Marc Jacobs in Daisy Eau So Fresh Daze

0
471

Marc Jacobs: Daisy Eau So Fresh Daze je še ena novost čudovitih cvetličnih dišav Marca Jacobsa.

Od svoje prve modne kolekcije leta 1986 je Marc Jacobs postal nagrajen oblikovalec, znan po svoji ostri mešanici tiskov, barv in oblik. Jacobs je leta 2001 prinesel svež vonj z lansiranjem svojega prvega parfuma, ki je navdihnil vse večjo kolekcijo, ki ponuja številne vonjave vredne testiranja. In takšen je tudi njegov nov, najnovejši in še bolj cvetlični vonj. 

Daisy Eau So Fresh Daze se odpira z bujnimi belimi cvetovi breskev in sadovnjakov, ki se zlivajo in ustvarjajo občutek tolažbe svežine. Dišave omejene izdaje Daisy Daze so svež in saden zasuk klasičnih dišav Daisy in ponujajo olfaktiven pobeg v nepričakovano vesolje Daisy cvetličnega vrta.

  • Družina dišav: Cvetje in sadje 
  • Vrsta vonja: sveže cvetje in sadje
  • Ključne note: bela breskev, cvetovi sadovnjaka, breskina lupinica, cvetlice

Prenovljena, še bolj barvita in še bolj cvetlično obarvana. Steklenička in dišava, ki je vsekakor ne boste mogli spregledati in jo boste morali poizskusiti na svoji kožo. Obljubimo, da vas ne bo razočarala. V kolikor ste ljubiteljica svetnih dišav in sladkastih vonjev seveda. Ste za?

Imate kakšno Daisy dišavo v svoji zbirki? Veseli bomo, če boste delili fotografijo le te z nami v komentarju. Mi smo za cvetlično, pa vi? Veslei bomo vaših odzivov.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj