Novost: Michael Kors: Sexy Ruby Eau de Parfum

0
620

Ameriška hiša Michael Kors je pravkar izdala novo dišavo z imenom Sexy Ruby Eau de Parfum in sicer konec julija 2017 kot dodatek k zbirki, ki jo že sestavljajo naslednje dišave: Midnight Shimmer (2016), Sexy Sunset (2015), Sexy Rio de Janeiro (2014) in Začetni trio Sporty Citrus, Sexy Amber, Glam Jasmine (2013).
Sexy Ruby od Michael Korsa, le kdo je ne pozna briljatna in čutna dišava, ki bo prepričala marsikatero žensko in tudi moškega.
Nova dišava je opisan kot briljantni vonj, bolj kot dragulj, ki ga je navdihnila sama dišava. Sexy Ruby je sodoben ciprus, ki blešči z ognjeno čutnostjo. Sočne maline in marelice združujejo s svežimi notami cvetovi vrtnic in indijskega  jasmina  za eksotično žensko privlačnost. Medtem ko kašmir lesa prinaša luksuzno toplo.
Edita Vilkeviciute, dolgoletni Michael Kors model in muza, bo zvezda v dišavna akciji Sexy Ruby, in to ne samo zaradi njenega izgleda. “Ja, Edita je zelo lepa, ampak ona ima tudi realno moč in ta njen pogled,” pravi modni oblikovalec Michael Kors.

Osnovne note v dišavi so vonj po gozdu, srčne note so vrtnice ter indijski jasmin, dišavo pa lepo zaključijo maline in marelice, ki dajejo dišavi tisti sadni in osvežilni priokus.

Zelo široka dišava v kolikor pogledamo note in zelo čutna dišava v kolikor pogledamo stekleničko. Krasna rdeča steklenička in krasen vonj. V tej noro lepi in dišeči kombinaciji se boste dišavi in Michael Korsu zares težko uprle. Le kdo bi se lahko uprl izdelkom Michaela Korsa kajne? Čutne dišave, in tudi ta ni izjema.

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj