Novost: Michael Kors

0
273

Extreme Sky je zadnja parfumska novost Michael Korsa in njegove dišavne zbirke. Krasna in dišeča ter predvsem primerna za vse priložnosti.  Gre za moško dišavo.

Kaj pravijo naši strokovnjaki o tej dišavi?

Fragrance Extreme Sky  Michael Korsa je izšel v letošnjem letu. Komu bi ga priporočali?  Dišavne note so poudarjenes šopkom dišečih aromatičnih, lesnatih in suhih dišečih tonov, ki bodo prinesli naraven, svež in pomirjujoč vonj. Ko ga enkrat natančneje preučite, boste opazili dolgotrajno kakovost mehkejših dišečih zelenih, sveže začinjenih in začinjenih sladkih namigov, ki skrivajo bistvo uravnoteženja, tolažbe in optimističnih občutkov.

Michael Kors Extreme Sky temelji na kombinaciji not z dišavo Woody Aquatic. Emanacija okusov in vonjev za Extreme Sky se razveseli z začimbami in citrusi, ki odpirajo vrhunske note, vključno z začinjenimi ličiji in cipreso. Aromatične in nenavadne srčne note se zlijejo s cedro, brinom in ozonom, globoke gozdne in cvetlične bazne note pa puščajo vtis lesenosti.

Preden kupite Extreme Sky, prosite za vzorček in preverite, ali se ujema z vašo telesno kemijo in značajem, več recenzij o parfumih si o Michael Kors Extreme Sky preberete od različnih ljudi in zlasti strokovnjakov, ki imajo nos bolje pripravljen za svojo izbiro.

Če se vam zdi Extreme Sky prijeten vonj po vašem okusu ali morda posebna priložnost, potem je najboljše, da se aromatizirate in ga preizkusite! Dizajnerska dišava Extreme Sky je izšla v koncentraciji Eau de Toilette.

Michael Kors Extreme Sky, vonj gravitacije novih moških, ki zajame srčni utrip osvajanja neba in se dvigne visoko nad vsem. Za drzne, ki imajo vse in ne poznajo meja. Gozdnata vodnata mešanica vas popelje v vrh atmosfere in vas pusti brez diha. Navdušen ozonski harmonik vas požene po nebu za navalu adrenalina, ki krepi strm navpični vzpon dišave.

Tokrat novost za res prave moške, še več novosti pa sledi, zato nas spremljajte še naprej.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj