Novost: VALENTINO Donna Born In Roma

0
352

Predstavljamo še eno novost VALENTINO Donna Born In Roma dišavo, ki nas je razveselila v začetku tega leta. Krasna steklenička, ki dišavi daje še nekoliko višjo vrednost in luksuzi občutek, zaradi katerega jo boste še raje vzeli v roke in povonjali. Zares krasna steklenička in razkošen vonj, vas vsekakor ne bosta pustila ravnodušnih. 

O dišavi: Ta couture, cvetlična dišava je narejena iz treh jasminovih cvetov in harmonije, nato pa jih meša z vanilijevim burbonom, ki je ena najdražjih sestavin sodobne parfumerije – in je zasukan z notami rožnate paprike in olesenelega cveta.

  • Družina dišav: Cvetlična
  • Vrsta vonja: Topli cvetovi in sladko kislo sadje
  • Ključne note: črni ribez, jasmin Grandiflorum, burbonska vanilija

Dišava Donna Born in Roma je sodobna cvetna haute couture dišava, k izraža lahkotnost, eleganco in na drugi strani prestiž. Eleganca couture je sestavljena iz treh lastnosti jasmina, ki prinašajo razkošno ženskost v mešanici z vanilijevim burbonom, najdražjim ekstraktom na svetu, ki je izjemno cenjen v parfumskem in dišavnem svetu. Ta mešanica je prepletena s sijočim triom modernega lesa, ki daje rožen pridih, ki spominja na ulično kulturo Rima, ki je zares nekaj posebnega.

O steklenički:  Steklenica je zasnovana z ikoničnim studencem Valentino, podpisom Valentino Couture, ki ga navdihuje romska arhitektura.

Bi si jo želeli poizkusiti? Zaupajte nam v komentarju zakaj.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj