Novosti Oktober 2019: Jennifer Lopez Promise

0
323

Novosti v dišavnem svetu  oktobra 2019 prinašajo tudi vonj Jennifer Lopez in Promise. Gre za cvetlično lesno dišavo, ki je preprosto ne morete spregledati.

  • Note dišave
  • Zgornje note – italijanska mandarina, roza jagode in hruška Nashi
  • Srčne note – Orris, jasmin sambac in rožni orjak
  • Osnovne note – kristalizirani gozd iz jantarja, sandalovina in kašmir

Dišava

Vse si obljubljamo sami in drug drugega, dišave bodo namenjene vekomaj. “Predstavljamo PROMISE novo dišavo Jennifer Lopez. Promise pooseblja vse, za kar stoji danes, bistvo večplastne in močne ženske. Jennifer nas vabi, da si sami obetamo, da bomo vsak dan boljši, vendar ne glede na to, kaj nam stoji na poti. Kakšna je vaša obljuba?

Najnovejša dišava Jennifer Lopez je cvetlični gozd Eau de Parfum. Obljuba se odpre s svežimi in očarljivimi vrhunskimi notami italijanske mandarine, bujnimi rožnatimi jagodami in nashi hruško. Srce se počasi odpira, da razkrije nežen cvetlični šopek Orrisa, Jasmine Sambac in rosnega orla. Dišava vključuje močno podlago olesenelih not, ki se lepo spojijo s kristaliziranim jantarjem.

Jennifer Lopez je ena izmed najmočnejših zvezdnic na svetu z več kot 196 milijoni sledilcev na družbenih medijih. Mama, igralka, zabavna, modna ikona in podjetnica, njeni uspehi in zvezda moči še vedno sijejo iz leta v leto. Leta 2018 je Jennifer Lopez z uspešnicami, rekordno rezidenco v Las Vegasu, dramatično serijo Shades of Blue in svojo prelomno predstavo World of Dance nastopila še bolje kot prej. Poleg tega je revija TIME uvrščena med 100 najbolj vplivnih ljudi na svetu. Njen uspeh se je nadaljeval šele leta 2019 z izdajo novih glasbenih sodelovanj, mednarodno turnejo ‘Started My Party’ in premiero njenega novega filma Hustlers Coming Out This Fall. Jennifer je za svoj prispevek k modi prejela tudi prestižno nagrado Sveta modnih oblikovalcev Amerike, s čimer je dokazala, da se s časom le izboljšuje.

Le kdo si ne bi želel preizkusiti njene najnovejše dišave?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj