Novosti v letu 2019: Chopard Happy Bigaradia

0
333

Počasi prihaja čas, ko bomo zaključili leto 2019 in počasi prihaja čas, ko bomo pogledali kaj je bilo novega v letu ki bo odšlo…samo zato da bomo lažje počakali na vse 2020 novosti. In ena izmed zvezd, ki je nastala v letu 2019 je zagotovo Chopard dišava.

Chopard Happy Bigaradia je ena izmed vročih novosti v letu 2019. Chopardove dišave veljajo za zelo kultne dišave, ki se jim je težko upreti. Kljub njihovim malce močnejšim vonjem.

Narejene iz najdragocenejših in najbolj živahnih naravnih esenc, HAPPY CHOPARD dišave izžarevajo naravnost njihovih emblematičnih sestavin – olfaktorski podpis visokokakovostnih nasmehov, ki v ustnice prinesejo nasmeh.

Eau de Parfum Signature Happy Chopard Bigaradia je kombinacija odličnih naravnih sestavin: čisti oranžni cvetni absolut z odmerkom cvetnih listov neroli bigarade, drobna zrna in naravni med iz Provanse, sestavine, ki tako kot plesni diamanti ponujajo okusne nalezljive namige, nepričakovano svežino ali prijeten dotik ali prijeten dotik, jantarni poudarki. Utelešenje končne sreče.

Zgornje note: cvetni listi neroli bigarade, voda pomarančne cvetove, mandarina zelene kalabrije, eterično olje petitgrain bigarade, eterično olje grenke pomaranče, korenje

Srednje note: oranžni cvet absolutno, robidnica, sambakov jasmin, provansalni med, marelica, figovo mleko

Osnovne note: črni sezam, cedrovina, indonezijski pačuli, Cistus labdanum

Je kakšna Chopard dišava še našla mesto na vaši parfumski polički?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj