O nas

Dobrodošli na spletni strani Parfumko.si na kateri dišav nikoli ne primanjkuje. Spletna stran je bila ustvarjena z namenom, da naše dnevno aktivne uporabnike mesečno razveseljujemo z majhnimi darili kot so razni testerji priznanih blagovnih znamk. Naše spletno mesto vas dnevno obvešča o novicah iz sveta dišav poleg tega pa lahko z vašo aktivnostjo pridete do privlačnih nagrad.

Namen spletne strani je omogočiti uporabniku lažje iskanje dišave saj s pomočjo našega iskalca parfumov najdete dišave katere ustrezajo vašim kriterijem. V kategoriji parfumi lahko z pomočjo iskalnika najdete dišavo katera bo ustrezala vam. Če imate v mislih katero dišavo želite izbrati lahko z pomočjo »iskalec parfumov« posredujete vašo željo mi pa bomo z partnerskimi trgovinami našli najugodnejšo ceno in vas obvestili na vaš epoštni naslov.

Novi obiskovalci kateri se bodo registrirali in objavili svoj prvi blog bodo že naslednji mesec prejeli svoj prvi tester in avtomatsko sodelujejo v mesečnih nagradnih igrah. Z samo aktivnostjo na spletni strani lahko dobite privlačne nagrade.

TVOJE DARILO Dijana Avrić s.p.
Partizanska ulica 17, 1000 Ljubljana
Davčna številka: SI 97824569

Telefon: 040/590-770
Mail: info@tvojedarilo.com