OTTANIQO My Journey Collection

OTTANIQO My Journey Collection

Ottaniqo, dubajska blagovna znamka dišav in daril, predstavlja svojo prvo linijo parfumov My Journey Collection. Gre za linijo dišav, ki ne vsebuje nobenega alkohola, saj so namenjene predvsem otrokom, a ustrezne tudi za odrasle. Linija predstavlja dve dišavi, Lucky Camel in Happy Dolphin. Pravijo, da »kolekcija predstavlja s svojim očarljivim vonjem zgodbe zanimivih potovanj skozi oči otrok; to je potovanje polno dogodivščin v družbi živali, ki predstavljajo različne države sveta«.ottaniqo-dolphin

Lucky Camel je simbol puščave, eksotičnih potovanj v arabski puščavi. Zgornje note so sestavljene iz ylang-ylanga in pelargonije, cvetlične srčne note so iz šmarnice, vrtnice in vijolice, spodnje note pa iz jantarja, vanilije, sandalovine in mošusa.

Happy Dolphin je simbol lepote oceanov, veselja in igrivosti. Zgornje note vsebujejo sivko, list cedre, kardamom in meto. Srčne note iz pomarančnega cveta, origana in cimeta pa ležijo na spodnjih notah belega mošusa, vanilije, tonka fižola in dragocenega lesa.

Obe dišavi sta na voljo v 100 ml embalaži kot toaletna voda. Steklenički sta lepi, preprosti, beli z naslikano živaljo, torej na eni kamela, na drugi pa delfin.Sorodne objave:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.