OUI A L’AMOUR iz Yves Rocher

0
531

To poletje 2017 Yves Rocher začenja dišečo odo, ki ljubi praznovanje romance s koralnim vrtnicami. To je najnovejša dišava izpod rok te modne hiše.  Pod dišavo Oui A Amour se je podpisala parfumerka Sophie Labbe, medtem ko steklenička ponavlja dizajn prejšnje izdaje Yves Rocher v zbirki Quelques Notes d`Amour. Najnovejša steklenica vsebuje reliefno srce, okrašeno z asimetriji, igranjem s svetlobo in barvo tekočine.
“OUI A L’AMOUR je manifest drznosti in strasti, to je nepričakovano srečanje sijoče svežine in živahne čustvenosti. Očarljive note angelike poudarijo naravno ženskost z vonjem vrtnic. Ta krasen šopek zamrzne toplota tonke, poudarjata pa jo Eleganca cedre. Dišava Oui A L’Amour je v bistvu sostorilka neskončne ljubezni “- pojasnjuje Sophie Labbe, parfumerka kompozicije dišave.

Glede na hišo, ki uporablja predvsem naravne sestavine, so v tej dišavi uporabili naslednje naravne surovine, uporabljene za sestavo novega vonja:

Angelica: peneče, zelene note, ki sproščajo svežino
Rose Essentielle LMR: sveže note vrtnice in vonj njenih občutljivih cvetnih listov
Tonka: mandeljno toplino, ki obdaja cvetno srce
Cedarwood: lesene note za elegantno dišavno noto
Dišava Oui a l’Amour   je na voljo od julija 2017, zagotovo vas bo prepričal njen izjemno čuten vonj, v oči vam bo pa padla tudi steklenička. Prefinjena, pinki, elegantna in čutna. Lahko bi rekli, da ponazarja dišavo samo. Se ji boste pustile zapeljati? Povonjajte jo in spoznale boste njeno čutnost v najbolj dišeči dišavi ta hip. Oui a l’Amour te že pričakuje na poličkah tvojih najljubših drogerij in parfumerij. Ne spreglej in ne zamudi ter že to poletje nadišavi samo sebe z najbolj čutno in ženstveno dišavo.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj