Paco Rabanne Pure XS

0
663

Nova dišava Pure XS (Pure Excess) poudarja podobne stvari kot je veljalo tudi za prvotno izdajo Paco Rabanne XS iz leta 1993. “V letu 2017 Pure XS napoveduje vrnitev spola, Ali raje erotiko.

Sestava je najavljena kot orientalska kombinacija svežih začimb in ogretih smol in lesa. Dišavo sta razvila dvparfumerja Anne Flipo in Caroline Dumur. Njun cilj je bilo izraziti “občutek na kože, ki se drhti z željo in goreče z užitkom”.

“Pure XS je živahna, magnetna in sveža orientalska dišava, s trajnim vhodom in izstopom med hladno in vročo, nežno in intenzivno. Dva občutka na robu, ščemenje, privlačnost in odmev drug od drugega

Prvi presežek: eksplozivna svežina. Ta predigra, čutno divje, okus pa se poganja s prevelikim odmerkom skoraj ledenega ingverja: sočno, okusno, grizenje, afrodiziaka, drugi telesni veter: zelena kremastost rastlinskega sokovca in ultra-moškega timijana. Dvojna  senzualnost  Cimeta pa dodaja pikanten dotik in začinjen greh, ki mu sledi moč valovanja z globoko, plemenito vaniljo, ki jo napolnijo s kožnimi maskami. Vse se se potopi v ekstazo prašenegas sladkorja. Občutek pregrete kože, da vstopi v spremenjeno stanje. In hitro, čisto hrepenenje, da si ga še enkrat privoščite. ”

Obraz dišave je Francisco Henriques. Kampanja je posneta s strani modnega fotografa Nathaniel Goldberg in režiserja Johan Renck.

Paco Rabanne je poznana kot divja znamka, in zagotovo tudi ta vonj nadaljuje ta sloves.  Tisto divjost ji daje prav ingver, za katerega vsi vemo, da je že v majhnih količinah precej močan. Enako velaj za tole dišavo, že majhna količina nanosa bo dovolj za opojen in svež vonj skozi ves dan.

Mi ga nestrpno pričakujemo. Ga boste preizkusili tudi vi?

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj