Parfum kot modni dodatek

0
710

Parfumi, del naših modnih dodatkov?

Ste se kdaj vprašali kakšno vlogo igra vonj v našem življenju? In ste se kdaj vprašali kaj dosežemo s parfumom, toaletno vodo oziroma dišavo na sploh? Vsak človek ima svoj vonj. Naravni in edinstven. Seveda, pa z dodajanjem dišav, ta vonj lahko spreminjamo. Situaciji, dogodku in letnemu času primerno. Tako ženske kot moški, uporabljamo ogromno modnih dodatkov – od torbic, nakita, raznih dodatkov, celo čevljem lahko rečemo modni dodatek. Hkrati, pa zagotovo vsakdo uporabi tudi parfum. Ja in parfum lahko štejemo tudi v naš modni dodatek. Se strinjamo?

woman-2099473_960_720

Zakaj?

Z njim lahko vzbudimo pozornost. Z njim lahko izstopamo – prav tako kot s tisto pregrešno drago ogrlico ali torbico. Čeprav je neviden, ni neopažen. Seveda, pa moramo paziti, da ta naš modni dodatek uporabimo situaciji primerno. Izbrati moramo vonj, ki je primeren za določen dogodek, situacijo ali nas same. In tako izkoristiti potencial tega modnega dodatka v najboljši luči in pravi meri.

Ko nekdo vstopi v prostor ga opazite zaradi vonja? Dobrega ali slabega. Napačnega ali pravega. Močnega ali nežnega. Pusti nek vtis. In ne na zadnje pusti vtis veliko prej kot tista torbica, tisti nakit ali celo čevlji. Parfum ima moč, da navduši na neviden način. Človeka nam ni treba videti, pogledati. Moč vonja nam lahko ustvari sliko o njem, brez vizualnega pogleda.

Lahko bi rekli, da je parfum modni dodatek, ki ga moramo uporabiti z največjo previdnostjo. Moč parfuma je večja kot si lahko mislite. Z njim lahko ljudji fascinirate, z njim lahko dobite delo, z njim lahko izstopate, hkrati pa lahko ob napačni izbiri dosežete tudi kakšen negativni efekt.

Torej parfum JE modni dodatek – definitivno, a parfum je modni dodatek, ki ga moramo izbrati premišljeno in previdno, morda cel bolj kot vse ostalo.

Postanite opaženi s pravilno izbiro vonja v obliki dišave. Naj bo parfum vaš najboljši modni dodatek.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj