Pierre Cardin Pour Homme Moška dišava

Pierre Cardin Pour Homme Moška dišava

Pierre Cardin - Pour Homme - edt moški

 

Znamka: Pierre Cardin

Spol uporabe: Moški

Leto izdaje: 2007

Vonj: svež začimbni, aromatični, lesni, citrusni, sladek

 

 

SESTAVA:

Zgornje note: ananas, melona, bergamotka

Srčne note: muškatni oreh, pomarančni cvet, brinove jagode, cimet, sivka, jasmin

Spodnje note: sandalovina, tonka fižol, jantar, mošus, vanilija, ebenovina, cedra, brazilski palisander

Opis dišave Pierre Cardin Style Moška dišava:

Pierre Cardin je italijansko francoski modni oblikovalec in je pridobil slavo za svoje futuristične modne trende v petdesetih in šestdesetih letih 20. stoletja. Prvotno je delal študij arhitekture. Cardin je prišel v Pariz leta 1945 in sprva delal za Jeanne Paquin in Elsa Schiaparelli in se pridružil novi hiši Christian Dior. Tam je ostal  do leta 1950, ko se je odločil za svojo pot in zato, da ustanovi svojo modno hišo.

Njegova prva zbirka oblek je bila prikazana leta 1953, in priljubljenost njegove oblike “oblačil mehurčka” mu je omogočila, da je odprl svoje prve ženske butike leta 1954. Moški butik se je odprl leta 1957 in Cardin je začel načrtovati tudi moške srajce.  Prva Kolekcijo Cardin za moške je bila prikazana leta 1960. V tem času je Cardin veliko potoval skozi Japonsko in bil eden prvih Evropskih oblikovalcev, ki ponujajo visoko stopnjo na nastajajočem japonskem trgu.

Cardin je postal celo honorarni profesor na japonskem fakultetu za oblikovanje Bunka Fukosa.  Leta 1981 je Cardin kupil znamenito restavracijo Maxim v Parizu. Ohranil je izreden slog Art Nouveau v restavraciji, ki v drugi nadstropju dodaja kabare in sčasoma obrniti preostala nadstropja stavbe v muzej, ki je namenjen slog Art Nouveau.

 Pierre Cardin je začel ponujati parfume pod svojo blagovno znamko z moškim vonjem Pierre Cardin Pour Monsieur leta 1972. Dišave Pierre Cardin se proizvajajo v povezavi z Cotyjem. Dišave Pierre Cardin so bile izdelane v sodelovanju s parfumerami Martin Gras, Francoise Caron, Benoist Lapouza, Olivier Cresp, Dora Baghriche, Nathalie Lorson, Daniel Moliere, Christophe Raynaud, Christine Nagel in Bertrand Duchaufour.

DišavaPour Hommeje moška dišava, ki diši po vonju, ki je svež začimbni, aromatični, lesni, citrusni, sladekPrava dišava za pravega moškega, ki vam bo zagotovo ostala v spominu že zaradi njene prečudovite elegantne stekleničke. Prepustite se njenemu toplemu in sladkemu vonju.Sorodne objave:
0 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Sort by:

Bodi prvi in napiši oceno.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.