Poletne dišave, ki te premamijo

0
476

Bliža se poletje, za mnoge najljubši letni čas. Toplo vreme, sonce, morje, malce bolj lahkotni dnevi. Temu lahkotnemu vzdušju, pa je seveda potrebno prilagoditi tudi dišave, ki jih uporabljamo. Težke dišave v tem letnem času ostajajo na poličkah nedotaknjene, saj tukaj pridejo v ospredje sveže in igrive dišave. Najbolj prevladujejo seveda citrusi, sladki in sadni vonji, ki so velikokrat tudi kisli. Lahkotnost v dišavi z lahkotnostjo v letnem času.

Katere so najbolj priljubljene poletne dišave? Seveda je to odvisno od vsakega posameznika. Lahko rečem, da je moja najljubša in nekako večna poletna dišava Dolce & Gabbana – Light Blue. Lahko bi mu rekli že kar večna klasika. Kar tudi je in to povsem zasluženo. Prav vsako poletje ga uporabljam in prav vsako poletje mi diši znova in znova. Morda komu dolgočasno in prežvečeno. A zame ostaja prvi poletni vonj – eden in edini. Glavna nota te dišave je sicilijanska limona. Pripisujejo mu edinstvenost, energijo in zelo dolgoobstojen vonj, kar lahko več kot potrdim. Vonj traja ure in ure, njegova poletna svežina pa prija prav v vsakem delu poletnega dneva. Pravzaprav se ga človek ne naveliča. Vonj Light Blue te preprosto zasvoji. Sama imam v svoji zbirki še nekaj poletnih dišav, vendar je Light Blue edini h kateremu se vračam in ostajam. V svojem življenju sem kupila že kar nekaj stekleničk in zagotovo bom nakupe še ponavljala. Kateri pa je vaš najljubši poletni vonj?

Poletje je pač čas svežine zato izbirajte sveže dišave, ki nas bodo napolnile s poletno energijo in svežino. Zame je to Light blue. Pa zate?

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj