Police Uomo Moška dišava

Police Uomo Moška dišava

Police - Uomo - edt moški

 

Znamka: Police 

Spol uporabe: Moški

Leto izdaje: 2004

Vonj: aromatični, topel začimbni, svež začimbni, zeliščni, pudrast

 

 

SESTAVA:

Zgornje note: piment, kardamom

Srčne note: vijolica, žajbelj, pelargonija

Spodnje note: sandalovina, jantar, mošus

Police Uomo Moška dišava

Opis dišave Police Uomo Moška dišava:

Police je italijanska modna hiša, ki je bila ustanovljena leta 1983. Na začetku je blagovna znamka prodajala le sončna očala za ženske in moške, ki jih seveda ustvarja in prodaja še danes. Zraven očal, pa danes znamka Police prodaja in ustvarja še  nakit in ure, dodatke, kot so pasovi, in seveda, parfume.

Prva dišava hiše Police  je bila ustvarjena leta 1997. Ta vonj, je bil sestavljen iz svežih vrhov,
cvetličnih srednjih not in lesne moške bazne note, in  se je imenovala Police Original. Dišava se je izkazala kot finančni uspeh in podjetje je z ustvarjanjem dišav seveda nadaljevalo. Sledile so dišave  B-Cool,  Police Wings Pour Homme, Pure Man in Pure Woman,  Police Freedom, Police Pure Police London, Pure Police London, Police Gold Wings, Police Dark Women,  Pure New York Woman in Pure New York Man. Dišavam Police zaupajo tudi slavni , med njimi zvezdiki, kot sta Bruce Willis in italijanski nogometni junak Paolo Maldini. Dišave Police nastajajo v sodelovanju s parfumerijami Celine Ripert, Drom, Pierre-Constantin Guéros in Domitille Bertier.

Police ustvarja dišave tako za ženske, kot tudi za moške, zato smo prepričani, da bo vsak izmed vas našel soj košček dišavnega sveta v njihovi dišavni zbirki.

Dišava Uomo je izšla leta 2004 in je moška dišava. Njen vonj je aromatični, topel začimbni, svež začimbni, zeliščni, pudrastNjena steklenička v zanimivi in sončni rumeni barvi in v klasični obliki. Svež začimbni in pudrast vonj, ki vas zagotovo ne bo razočaral. Zadišite z Police.Sorodne objave:
0 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Sort by:

Bodi prvi in napiši oceno.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.