Police – Wings

0
401

Ste se zmeraj spraševali kakšne so posamezne dišave? Tekom tedna vam bomo predstavili nekaj najbolj zanimivih dišav. Danes je na vrsto Police in Wings.

SESTAVA: Zgornje note: črni ribez, rdeči ribez, hruška, Srčne note: perunika, vrtnica, potonika, Spodnje note: mošus, sandalovina, vanilija

Police je italijanska modna hiša, ki je bila ustanovljena leta 1983. Na začetku je blagovna znamka prodajala le sončna očala za ženske in moške, ki jih seveda ustvarja in prodaja še danes. Zraven očal, pa danes znamka Police prodaja in ustvarja še nakit in ure, dodatke, kot so pasovi, in seveda, parfume.

Prva dišava hiše Police je bila ustvarjena leta 1997. Ta vonj, je bil sestavljen iz svežih vrhov,
cvetličnih srednjih not in lesne moške bazne note, in se je imenovala Police Original. Dišava se je izkazala kot finančni uspeh in podjetje je z ustvarjanjem dišav seveda nadaljevalo. Sledile so dišave B-Cool, Police Wings Pour Homme, Pure Man in Pure Woman, Police Freedom, Police Pure Police London, Pure Police London, Police Gold Wings, Police Dark Women, Pure New York Woman in Pure New York Man. Dišavam Police zaupajo tudi slavni , med njimi zvezdiki, kot sta Bruce Willis in italijanski nogometni junak Paolo Maldini. Dišave Police nastajajo v sodelovanju s parfumerijami Celine Ripert, Drom, Pierre-Constantin Guéros in Domitille Bertier.

Police ustvarja dišave tako za ženske, kot tudi za moške, zato smo prepričani, da bo vsak izmed vas našel soj košček dišavnega sveta v njihovi dišavni zbirki.

Dišava wings je izšla leta 2006 in je ženska dišava.  Njen vonj je cvetlični, vrtnica, sadni, pudrast, lesni, mošusni. Vonj, ki bo prebudil pravo žensko v vas in vonj, ki je kljub moškemu pridihu še bolj ženstven od ženstvenega. Prepustite se mu in zadišite.

Ste za dišavo Police?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj