Police – znamka, ki navdihuje

0
420

Le kdo ne pozna znamke Police.  Vsak, ki je že kdaj kupoval očala, se je zagotovo srečal z njo. Prav tako jo je zaznal na polički z dišavami. Police je italijanska modna hiša, ki je bila ustanovljena leta 1983. Na začetku je blagovna znamka prodajala le sončna očala za ženske in moške, ki jih seveda ustvarja in prodaja še danes. Zraven očal, pa danes znamka Police prodaja in ustvarja še  nakit in ure, dodatke, kot so pasovi, in seveda, parfume.

Police je torej veliko več kot le znamka očal. Police vam nudi praktično vse modne dodatke, ki si jih lahko zamislite. Čeprav je sprva kazalo, da bodo ostali le pri izdelavi sončnih očal se je znamka kar hitro razširila na vse ostalo.

Prva dišava hiše Police  je bila ustvarjena leta 1997. Ta vonj, je bil sestavljen iz svežih vrhov,
cvetličnih srednjih not in lesne moške bazne note, in  se je imenovala Police Original. Dišava se je izkazala kot finančni uspeh in podjetje je z ustvarjanjem dišav seveda nadaljevalo. In z vsako novo dišavo je podjetje uživalo vedno večji sloves tudi zaradi dišav in ne samo sončnih očal.

Sledile so dišave  B-Cool,  Police Wings Pour Homme, Pure Man in Pure Woman,  Police Freedom, Police Pure Police London, Pure Police London, Police Gold Wings, Police Dark Women,  Pure New York Woman in Pure New York Man. Dišavam Police zaupajo tudi slavni , med njimi zvezdiki, kot sta Bruce Willis in italijanski nogometni junak Paolo Maldini. Dišave Police nastajajo v sodelovanju s parfumerijami Celine Ripert, Drom, Pierre-Constantin Guéros in Domitille Bertier.

Police ustvarja dišave tako za ženske, kot tudi za moške, zato smo prepričani, da bo vsak izmed vas našel svoj košček dišavnega sveta v njihovi dišavni zbirki.  Seveda pa lahko tudi dišavo z njihovo znamko primerno nadgradite tudi z kosom nakita ali pa si privoščite njihovo uro. Tudi njihove ročne ure so že od vsega začetka izjemo prodajane in imamo velik potencial na modnem trgu.

Police modni dodatki so primerni za vse starosti in ne glede na spol. Police poskrbi za vse tako mlade in tiste mlade po srcu. Že imate kakšen kos znamke Police v svoji zbirki?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj