Pomladni dišavni horoskop #1 (RAK, BIK, DVOJČEK, OVEN)

0
808
Prihaja pomlad, z njo pa novi vonji in nove dišave. Kako se nadišaviti v najbolj nežnem delu leta? Pomlad je čas, ko se prebuja narava in pomlad je čas ko vsi nekako na novo zaživimo. Dišave in nebesna znamenja (horoskop) sta zanimivi povezavi, ki se jih veliko ljudi drži. Izbrati dišavo je v poplavi dišav včasih skoraj nemogoče kajne? Drogerijske in parfumerijske poličke so polne dišav in prav težko se je odločiti katero naj sploh preizkusimo, kaj šele kasneje kupimo kajne? Ko nastopi pomlad je naša izbira še malce bolj delikatna in ozko usmerjena. Vse težke dišave so v tem delu meseca seveda bolj kot ne nezaželene. A seveda je vse skupaj še zmeraj stvar okusa vsakega posameznika in seveda tudi del vaše osebnosti. Vaša osebnost pa je tesno povezana tudi z vašim nebesnim znamenjem.
Iz tega razloga smo se odločili, da vam predstavimo možnost odločitve glede na vaše nebesno znamenje, oziroma horoskop. Tako kot imajo različna znamenja različne značilnosti, tako imajo tudi različne okuse za dišave. Morda pa na takšen način najdete svojo najljubšo dišavo tudi za to pomlad.Pa začnimo:

OVEN  (21. marec – 20. april)

Lastnosti: pustolovski, energični, pogumni, navdušeni, samozavestni, hitri, impulzivni, agresivni, strastni.

Note, ki so priporočene za to znamenje: grenivka in modri lotus

Dišavni horoskop: Ovna privlačijo dišave, ki so športne, pustolovske in avanturistične. Skratka živahne.

Moški ognjeni znak je samozavesten in drzen, vendar z mehko žensko stranjo. Ženska ovnica je neustrašna – naravno rojena vodja (in morda malo drhteča), zato ni presenetljivo, da je tudi ženskim ovnicam pomembno, da so dišave živahne in avanturističnega duha.

Grenivka je vsekakor svež vonj, zato se je držite pri izbiri vašega pomladnega vonja. Modri lotus pa pustite za nekoliko hladnejše mesece.

BIK (21. april – 21. maj)

Lastnosti: zvest, močan, odgovoren, zanesljiv, topel, ljubeč, vztrajen, odločen.

Note, ki so priporočene za to znamenje: granny smith jabolko, jasmin, bambus, bela vrtnica, cedrovina, jantar, mošus.

Dišava horoskop: Bike privlačijo nežne, a hkrati energične dišave.

Moški  ima  potrpežljivost  ter je topel in ljubeč ter zelo zvest. Ženska  je odločna in usmerjena v kariero. Ona je močna in sladka. Ker je bik znak zemlje, so tudi ljudje rojeni v tem znamenju precej ozemljeni. Ali je potem presenečenje, da obema spoloma pristoji Dolce&Gabbana Light Blue? To je globoka dišava, ki jo zaznamujejo očarljive note, ki so sveže, živahne in hkrati nežne.

Vsekakor v pomladnih mesecih posežite po dišavah z notami jabolka. Ta vonj je zmeraj svež in nežen in hkrati primeren tudi za poletje.

DVOJČKA  (22. maj – 21. junij)

Lastnosti: vsestranski, duhovit, intelektualec, mladosten, živahen, površen, zvit, sovraži dolgčas, radoveden.

Note, ki so priporočene za to znamenje: mandarina, rdeča paprika, breskev, lilija, geranija, jantar, pačuli.

Dišavni horoskop: Pri dvojčkih je vse o dvojnosti in vsestranski igri med nasprotji: visoke note nizkim notam; intelektualni in igrivi; radoveden in površen.Radi kombinirajo sladko in slano, sladko in kislo, sveže in močno. 

Moški so izjemno drzni, imajo dvojne lastnosti ter so izjemno radovedni. Prav tako ženske, ki se ne razlikujejo veliko od njih.  In medtem ko se  pri  dvojčkih lahko začne svetlo, cvetno in sadno, se konča z bogatimi, globokimi vonjavami jantarja in pačulija. Dvojnost se nadaljuje. Zato je pri dvojčkih velikokrat uporabna kombinacija dveh dišav. Torej dvojčki ne uporabljajte le ene dišave, temveč poizkusite z dvema. 

Mandarina, breskev in lilija so kot nalašč za pomladne mesece. Pustite se zapeljati notam teh esenc v vaših dišavah v pomladnih mesecih.

RAK (22. junij – 22. julij)

Lastnosti: čustveni, domiselni, previdni, zaščitni, modri, prilepljeni, nežni, zapleteni, domači v srcu, tradicionalni, ustvarjalni in umetniški.

Note, ki so priporočene za to znamenje: bergamot, pomaranča, jasmin, vrtnica, pačuli, vetiver, beli mošus, vanilija.

Dišavni horoskop: Ženska raka ima ustvarjalno umetniško dušo – zato ni presenečenje, da bi jo privabili v Chanel Coco Mademoiselle dišavo, ki je navdihnila duh mladega Coco Chanela, ikoničnega modnega oblikovalca, ki je prinesel pariški glamur nase. Rakci so sanjači (svetle note), vendar ostajajo najbolj udobni doma (razburljivi bergamot in pačuli jim pomaga, da si zamislijo svetove, ki presegajo njihovo območje udobja). Torej poizkusite razburljivo dišavo, a hkrati ne pozabite tudi na nekaj domačnosti. 

Pomaranča vam bo zagotovo dala pravo pomladno svežino, zato izkoristite njen vonj in se ji pustite zapeljati v nežnih pomladnih mesecih.

Tako, pa smo pri koncu. Danes so ovni, biki, dvojčki in raki izvedeli nekaj podrobnosti o svojem horoskopskem dišavnem svetu z poudarkom na pomladi. Prihodnjič vam razkrijemo podrobnosti za naslednja štiri znamenja. Katera bodo to? Spremljajte nas, saj bodo naslednje dišavne astrološke skrivnosti objavljene kmalu. Ne pustite, da vas pomlad prehiti. Najdite pomladno dišavo še preden zunanje temperature postanejo pomladne. Prikličite pomlad tudi z vašo dišavo.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj