Poročni dan – dišeč dan?

0
505

Katero dišavo pa ste ve nosile na vaši poroki? Če še tega dne niste doživele imate morda že kakšno dišavo v mislih? Poletje je čas, ko se zgodi statistično največ porok. Medtem ko se daje ogromno poudarka na izbiro obleke, frizure, ličenja ter vseh dodatkov, je treba pomisliti tudi na dišavo. Veste katero dišavo bi si želele nositi na dvoj poročno dan?  Kdaj jo začeti izirati, ter predvsem kako jo izbrati?

Torej: Vaš veliki dan je blizu. Ste že razmišljale o svojem poročnem parfumu? Ker želimo, da dišite čim bolj sanjsko smo vam pripravili nekaj namigov kako nositi parfum na vaš poseben dan, s strokovnimi nasveti, ki smo jih povzeli s strani znanih parfumerjev.

1. Izberite nov čudovit vonj – seveda kakopak. Vonj vam mora dišati. A kljub vsemu, ne izbirajte dišave, ki vam je že dobro poznana in nosi za seboj že neke spomine. Verjetno želite parfum, ki vas bo spomnil na vaš poročni dan in nič drugega? Zato se odločite za romantično cvetno dišavo, ki vam bo privoščila sveže note, kot so Chloé – Love Story  (pomarančni cvet in jasmin) ali Hugo Boss – Boss Bottled Unlimited (roza, ananas in grenivka). »Ko gre za izbiro dišave za vaš poročni dan, ne pozabite, da bo deloval kot spomin na ta poseben dan.   Izberi vonj, ki vas bo tudi kasneje popeljal naravnost nazaj do tistega dne. Torej parfum, ki ga izberete, mora biti novo odkritje – tisto, ki ga niste nikoli nosili in nima nobene zveze z nobenim spominom ali občutkom. ”

2. Odišavite se takoj zjutraj

Nihče ne želi hoditi po hodniku v oblaku parfuma, ki odvrača poročno pozornost denimo iz vaše obleke. Namesto tega razpršite vonj zjutraj.  »Toplota telesa bo okrepila osnove, tako da prej, ko jo uporabite, bolje bo.«

3. Pravilno izberite mesta nanosa

To kam boste nanesli dišavo je na vaš poročni dan,  bolj pomembno kot kdajkoli prej. “Za tiste, ki jih nameravate uporabiti za ušesi – en velik ne! Vaše žleze bodo motile parfum in spremenile njen vonj. Nosite parfume na zapestju, komolcih in vratu. In še namig:  Ko pride čas za ženina, da poljubi nevesto, bo potopljen v vaš vonj. ”

Trije namigi, za katere vam obljubimo, da delujejo več kot odlično. Doživite vaš poročni dan prijetno odišavljene in naj vam dišava pričara prelep vonj za vaše spomine.

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj