Poroka in dišave

0
687

Počasi se zima preveša v drugo polovico in prihaja spomladanski čas. Čas ko je zagotovo največ porok. Mesec maj je zagotovo mesec, ko se zgodi največ porok. saj je takrat vreme že veliko ugodnejše hkrati pa je to nekako tudi mesec ljubezni. Boste kmalu tudi vi doživeli svojo poroko ali pa je ta že za vami?

Katero dišavo pa ste ve nosile na vaši poroki? Če še tega dne niste doživele imate morda že kakšno dišavo v mislih? Medtem ko se daje ogromno poudarka na izbiro obleke, frizure, ličenja ter vseh dodatkov, je treba pomisliti tudi na dišavo. Veste katero dišavo bi si želele nositi na svoj poročno dan?  Kdaj jo začeti izbirati, ter predvsem kako jo izbrati? Dišava je zagotovo ena izmed najbolj pomembnih. Ljudje veliko stvari zaznavamo z vonjem in če bo vonj pravi bo tudi vaš spomin na poročni dan še boljši in še prijetnejši.

Torej: Vaš veliki dan je blizu. Pripravljate vse podrobnosti. Vabila, seznam gostov, načrtujete svojo obleko, izbirate svoj šopek, poizkusili ste že nekaj make up izgledov. Vse mora biti popolno kajne? Kaj pa dišava? Ste že razmišljale o svojem poročnem parfumu? Ker želimo, da dišite čim bolj sanjsko smo vam pripravili nekaj namigov kako nositi parfum na vaš poseben dan, s strokovnimi nasveti, ki smo jih povzeli s strani znanih parfumerjev.

1. Izberite nov čudovit vonj – seveda kakopak. Vonj vam mora dišati. A kljub vsemu, ne izbirajte dišave, ki vam je že dobro poznana in nosi za seboj že neke spomine. Verjetno želite parfum, ki vas bo spomnil na vaš poročni dan in nič drugega? Zato se odločite za romantično cvetno dišavo, ki vam bo privoščila sveže note, kot so Chloé – Love Story  (pomarančni cvet in jasmin) ali Hugo Boss – Boss Bottled Unlimited (roza, ananas in grenivka). »Ko gre za izbiro dišave za vaš poročni dan, ne pozabite, da bo deloval kot spomin na ta poseben dan.   Izberi vonj, ki vas bo tudi kasneje popeljal naravnost nazaj do tistega dne. Torej parfum, ki ga izberete, mora biti novo odkritje – tisto, ki ga niste nikoli nosili in nima nobene zveze z nobenim spominom ali občutkom. ”

2. Odišavite se takoj zjutraj

Nihče ne želi hoditi po hodniku v oblaku parfuma, ki odvrača poročno pozornost denimo iz vaše obleke. Namesto tega razpršite vonj zjutraj.  »Toplota telesa bo okrepila osnove, tako da prej, ko jo uporabite, bolje bo.« In brez skrbi, če bo vaša izbira pravilna in dišava dovolj kvalitetna boste dišale v pravi meri ves dan. Prav iz tega razloga je zelo pomembno, da izberete kvalitetno dišavo, ki se ne razdiši že po eni uri.

3. Pravilno izberite mesta nanosa

To kam boste nanesli dišavo je na vaš poročni dan,  bolj pomembno kot kdajkoli prej. “Za tiste, ki jih nameravate uporabiti za ušesi – en velik ne! Vaše žleze bodo motile parfum in spremenile njen vonj. Nosite parfume na zapestju, komolcih in vratu. In še namig:  Ko pride čas za ženina, da poljubi nevesto, bo potopljen v vaš vonj. ” Vsekakor pa ga nekaj popršite tudi po svojih laseh. Vonj las je enako pomemben kot vonj vašega telesa. Prav tako pa bo vašemu izgledu vse skupaj ustvarilo neko celoto.

Trije namigi, za katere vam obljubimo, da delujejo več kot odlično. Doživite vaš poročni dan prijetno odišavljene in naj vam dišava pričara prelep vonj za vaše spomine. Dišava na poročni dan naj bo točno takšna kot vam je najbolj všeč. Ne ustvarjajte si mnenja na podlagi drugih. Z dišavo se morate sami kar najbolj počutiti, hkrati pa mora biti dovolj nežna da ne bo pokvarila vašega dogodka in zasenčila vaše obleke ali česarkoli. Naj bo nežna in romantična. Prav takšna kot bo vaša poroka.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj