Poznate Puma Sync dišavo?

0
353

PUMA je nemška blagovna znamka, ki je nastala po letu 1940 pod okriljem Rudolfa Dasslerja. Njegova zanimanja za atletsko obutev in proizvodnjo se je začelo po prvi svetovni vojni. Bratje Dassler so začeli izdelovati čevlje. Čevlji so bili prvič uporabljeni na olimpijskem dogodku v Ljubljani 1928, in so bili prvi atletski čevlji. Lina Radke-Batschauer je bila tekmovalka in prvi športnik, ki je osvojil zlato medaljo v Puma čevljih. Leta 1936 so Bratje Dassler vzeli vzorce na olimpijske igre leta 1936 v Berlinu, kjer so prepričali Ameriškega športnika Jessea Owensa, da bi poskusil čevlje. To je v bistvu predstavljalo prvi atletsko sponzorstvo afriško-ameriškega športnika. Owensova štiri zlate medalje na olimpijskih igrah leta 1936 so močno izboljšale ugled podjetja za športnike.

Po drugi svetovni vojni sta se brata Dassler razšla. Adolph in Rudolf sta se odločila ustanoviti vsak svojo
tovarno čevljev. Brat Adolph je ustanovil atletsko podjetje za čevlje Adidas, Rudolf Dassler registriral ime podjetja kot “Ruda” (hibrid njegovega imena in priimka), vendar je bilo ime podjetja kasneje spremenjeno v Puma v letu 1949. Športniki so pripomogli k ugledu blagovne znamke, ko so nosili čevlje Puma. Leta 2007 je francoski luksuzni blagovni obrat PPR pridobil večinski delež Pume.
Puma Fragrances se proizvaja v sodelovanju z Procter & Gamble. Dišave so moške in ženske ter imajo pogosto športno temo in embalažo ter jih pogosto oglašujejo ali podpirajo profesionalni športniki.
Prva dišava Puma je bila ustvarjena leta 2002. Pumine dišave nastajajo pod skrbnim očesom in nosom
Nathalie Gracia-Cetto.

Dišava Sync , je namenjena ženskam in je zapakirana v značilno Puma stekleničko z športnim pridihom. Zanimiva in nežna embalaža daje dišavi privlačen izgled in nežen vonj. Kot vse puma dišave tudi ta dišava nosi značilni simbol, ki je seveda puma. Vonj je tropski, sadni, sladek, vodni, lesni, citrusni. Športni duh v ženstvenem lepem vonju. Zagotovo se mu ne boste mogli upreti. Zadišite po pumi čisto športno in predvsem ženstveno.

Zadišite po Pumi. Katerikoli. Izbira je namreč skoraj neskončna.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj