Prada: Candy Kiss

0
494

Prada CANDY je dišava s čisto novo izkušnjo dišave, ki združuje izjemno kakovostne sestavine v ne prevelikih razmerjih. Očaran z belimi mošusi plemeniti benzoin združuje sodobne karamelne note, ki dajejo dišavi resnično edinstven podpis. Prada velja za nekaj več a ne po pomoti.

Prada je ena najbolj priznanih modnih znamk na svetu, znana po tem, da kljubuje mejam opredelitve. Blagovna znamka nenehno preseneča z vizionarskimi dizajni in revolucionarnimi koncepti ter ustvarja koščke, ki so ikone visokega sloga. Čar etikete je v podrobnostih – zdaj pa Prada posveča enako pozornost svoji paleti modnih dišav. Hkrati izumlja in se pokloni starodavni umetnosti parfumerije, italijanska couture hiša ustvarja drzne mešanice, ki jih navdihuje preteklost in uteleša prihodnost.

 

Prada CANDY Kiss razkriva svojo nepremagljivo mehkobo z ne prevelikim odmerkom mošusa, kot vonj belega bombaža, ovitega v voljno cvetove pomaranče in vanilije. Je super zasvojljiv mošusni orientalski eau de parfum.

Kako ga uporabljati?

Dišava se okrepi s toplino lastnega telesa. Nanesite v gube kolen in komolcev za daljši, močnejši vonj. Po nanosu se izogibajte drgnjenju kože. To razgradi vonj, zaradi česar se hitreje razdiši. Če raje nanesete dišavo na zapestja, je po pogostem pranju rok ne pozabite nanesti na novo, saj se vonj navadno izpira.  Parfumi, ki jim je potekel rok več kot leto dni, izgubijo celovitost prvotnega vonja.

Toaletna voda ali parfumska voda ? Razlika je v volumnu parfumskega olja. Medtem ko EDT vsebuje od pet do devet odstotkov, ima EDP več, običajno osem do 14 odstotkov. EDP ​​torej trajajo dlje in dišijo bolj intenzivno.

Katerega pa bi vi izbrali?

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj