Prada Olfactories Les Mirages dišave

0
598

 

Prada je svojo ekskluzivno kolekcijo Olfactories prvič predstavila leta 2015, takrat pa je vsebovala vsega deset različnih dišav. V letošnjem letu pa je kolekciji dodala še štiri luksuzne edicije, navdahnjene s strani Orienta: Dark Light, Soleil au Zenith, Miracle of the Rose in Midnight Train.  V osnovi je inspiracija za vsako dišavo najdena v oddaljenem koščku sveta. Kolekcija je podobna Tom Fordovi luksuzni liniji, ampak s tistim pradinim preobratom.

 

 

  1. Mirages Dark Light je dišava, v kateri se prepletata toplina jantarja v kontrastu s svežino aldehidov – organskih spojin s prijetnim sadnim ali cvetličnim  vonjem. Kompozicija je sestavljena iz klasičnih, elegantnih in luksuznih sestavin, katerih zaželjenost sega še v davno izgubljene čase: mošus, madagaskarska vanilija,  angelika in mira.
  2. Mirages Soleil au Zenith obsega vonj nedolžne in sladkaste breskve z ekstraktom ylang-ylanga, ki jo dopolnjuje sofisticiran vonj esence sandalovine ter globoka in temna zeliščna nota vanilije, cimeta, kumine, pimenta in muškatnega oreščka.
  3. Mirages Miracle of the Rose interpretira vedno popularen vonj vrtnic v kombinaciji z notami pačulija, usnja, in tobaka.
  4. Mirages Midnight Train  je navdahnjen z mešanico spominov, asociacij in vonjav z vseh koncev sveta. Zajema note s sladkobo teksaške cedre, olesenelih andaluzijskih citrusov, indonezijskega pačulija in jantarja.

 

Štiri dišave Olfactories Les Mirages so oviti v stekleničko obarvano s temno modrikastim steklom in zlatimi detajli ter pokrovčkom ovitim v teksturirano Saffiano usnje. Embalaža ponazarja mešanico klasične Prade, modernih Olfactories elementov in dragih daril. Vsaka steklenička je hranjena v svileni torbici z grafično interpretacijo pradinih barvnih kombinacij in oznako Prada.

o.52539

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj