Predlog za darila: Najboljše dišave leta

0
383

Še nekaj časa je do božičnih praznikov in do silvestrovanja. Kar pomeni prav posebne dni ob koncu leta. In prav je, da podarimo ob teh posebnih dneh tudi kakšno posebno dišavo.

Zemeljski toni so v sezoni in narišejo unikatno sliko, dež vrača življenje v naravo, gorski pobegi pa romantično razpoloženje še bolj krepijo. Vsaka je sestava barv in arom, saj pri izbiri in kombinaciji sestavin ne omejujejo. Odločili smo se za predstavitev parfumskih idej z različnimi sestavinami, ki ustrezajo vsem okusom, parfumerji na lep, kreativen način združujejo različne okuse.

Upamo, da boste v naših idejah našli popoln izgovor za vstop v počitnice in ponudili svojim ljubljenim nekaj topline! Praznična sezona v božiču je letni čas, ko se ljubljeni ljubijo. To je poseben čas, da smo hvaležni za vse čudovite blagoslove v našem življenju. Želimo  si, da bi se vaš obdarejenec ali obdarjenka razveselil dišečih in nepozabnih evodičnih vonjev arom, povezanih s prazničnim duhom sezone s blaznostjo nakupovalne norosti od spletnega nakupovanja do ekspresnih trgovskih centrov, je zdaj čas za vašo sezono prazničnih parfumskih daril!

1. Za tiste, ki živijo za dišave

GIORGIO ARMANI Si Passione Limited Edition 2019 prinaša znano mešanico mehkega rožnatega popra, v katerem se odtenki sočne rumene hruške in čednega črnega ribeza prelevijo v čudovito skušnjavo popuščanja. Srce se širi v potoke vrtnice, obložene z jasminom in enigmatičnim heliotropom. Nato končna sled postavi svoj ognjeni temperament tople intenzivnosti z notami vanilije, jantarja, cedre in pačulija.

2. Za tiste, ki jemljejo dišave zelo resno

Opredeljen kot iskriv in čutljiv vonj, prinaša svojo novo vizijo moškega zapeljevanja sodobnega človeka. Človek Armanijeve šifre je zdaj pametnejši in drznejši, saj se je eden najbolj prodajanih kolonjski vod iz Armanija razvil v novo dobo.

3. Za tiste, ki ljubijo začinjeno in sladko

Viktor & Rolf’s Bonbon se za praznike obleče z izvrstnim roza lokom in črno kravato v tej omejeni izdaji Black and Pink Sequin Bow Bonbon Eau de Parfum. Bonbon je vrhunski parfum za ženske, ki obožujejo sladke vonje sladkarijevega parfuma. Končni užitek kriv, Bonbon dopušča, da si želite več.

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj