Predlog za darilo: YSL : Black Opium

0
339

Nov predlog za vaše praznično darilo: YSL : Black Opium!

Krasna steklenička, praznično obarvana in krasen vroč vonj, ki vas bo segrel v še tako mrzlih dneh. Krasno darilo za vas in vaše najbližje in zagotavljamo vam, da z njim zagotovo ne boste razočarali nikogar.

  • Družina dišav: Toplo in začinjeno
  • Vrsta vonja: Topli in sladki gurmani
  • Ključne note: Črna kava, belo cvetje in vanilija

Black Opium je zelo zasvojiva ženstvena dišava Yves Saint Laurent. Fascinantne in zapeljivo opojne snovi, uvodne note kave, ki je bogata z adrenalinom, in sladka čutnost vanilije se vtisnejo v mehkobo belih cvetov za sodobno, mlado in živo interpretacijo odvisnosti.

Pridobite odmerek. Kaj morate še vedet? Ta izdelek je dobitnik nagrade Allure Best of Beauty. Tole pa ni kar tako kajne?

Dišava, ki vas bo zapeljala s krasno in toplo vanilijo ter pomirila z vonjem kave. Ta kombinacija je res krasna za vsako žensko. Sladek vonj, ki bo pogrel vse čute v vašem telesu. Mislili so na vse. Tudi na ljubiteljice kave. Ki jih ta dišava zagotovo ne bo pustila ravnodušne. Bi si jo tudi vi zaželeli za darilo? Prišepnite nekomu in morda se vam želja izpolni že ob naslednjih praznikih, ki so za prvim ovinkom.

Pustite se zapeljati ali zapeljite druge s tem krasnim YSL darilom.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj