Priljubljena dišava: Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum

0
372

Priljubljena dišava: Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum

Zanjo ste zagotovo že slišali kajne? Veste, da je ta dišava ena izmed najbolj pogosto omenjenih dišav, ko nekdo vpraša katero dišavo naj kupim v tem letnem času? V katerem koli letnem času. Le kaj je tako posebnega na njej? Je nežna, strastna, divja in hkrati romantična ter prijetna. Vse to v eni sami steklenički. Lancome je s tole dišavo zares zadel v polno.

  • Zgornje note: Hruška, robida
  • Srčne note: Pallida iris beton, pomarančni cvet, jasmin Sambac absolutno
  • Osnovne note: Heart of Patchouli Essence

Prepustite se svojim čutom v Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum, Lancômeova najbolj prodajana dišava zanjo, ki so jo ustvarili trije vodilni francoski parfumerji.

Svetleč parfum, ki ga predstavlja Julia Roberts, je univerzalna izjava o lepoti življenja. Obnavlja vonj po podpisu, poigrava se z dodatkom esencije Magnolia in tako ustvari peneče se vonjave. EDP ​​se odpre z zrelimi hruškami in robidami, preden ujame romantiko cvetov pomaranče in jasmina Sambca. Naselja na bogati podlagi Patchouli. Nameščen v ikonični steklenici z znamenitim “kristalnim nasmehom” (“kristalni nasmeh”), ki predstavlja zaokrožen odtis nasmeha. Dvojna krila svobode so ročno vezana v biserno siv trak organze na vratu za edinstven zaključek.

Ta krasna steklenička in ta neponovljiva dišava. Ste jo že preizkusili? Tole je tudi krasen namig za prihajajoče praznike in darila. S tem zagotovo ne boste zgrešili.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj