Priporočamo za leto 2020

0
396

Jo Malone, so krasne dišave za vsako čutno in romantično žensko. Njene dišave predstavljajo tudi krasno darilo za vsako žensko. In obljubimo, da jo boste pustili brez besed.

Družina dišav: Earthy & Woody
Vonj: citrusi in gozdovi
Ključne note: sladka pomaranča, grenka pomaranča, sandalovina

Opis dišave: Ta kolonjski voda je najtoplejši zimski koktajli. Odložite si kanček sladke pomaranče in počitek zrele mandarine. Zaključite s kančkom grenke pomaranče, da razkrijete bogato slivo in podlago čutnega sandalovine in jantarja.

Prefinjene stekleničke, ki izdajajo eleeganco in hkrati moderen stil spadajo na prav vako dišavno poličko v zbirko prav vsake ženske. Nikoli vas ne bo razočarala, saj so dišave precej koncentrirane in zato imajo odliočno obstojnost.

GABRIELLE CHANEL ESSENCE je sestavljen iz ustvarjalca parfumerjev CHANEL v hiši, dišava domišljijske rože, soočene z jasminom, Ylang-Ylangom, pomarančnih cvetov in najbolj privlačnim cvetjem od vseh, Grasse Tuberose. Globok in voljan vonj. Ki vas bo preprosto očaral.

GUCCI Mémoire d’une Odeur Eau de Parfum….Harry Styles je za Dazed Beauty povedal, da ta zemeljska nova dišava diši “cvetlično, čisto, ne težko. Diši po tem, kot si predstavljam, da diši po hiši – torej domače.” Dišava je prav tako unisex, kar pomeni, da je primerna za oba spola.

LANCOME – Idôle – Vrtnica je zvezda te dišabe, vendar to še ne pomeni, da je Lancomeov najnovejši parfum močan ali starinski. Pravzaprav mešanica citrusov, jasmina, vanilije in mošusov naredi ta parfum z Zendajo kot lahkoten in zelo nosljiv za čisto vsak dan.

CHANEL – LES EAUX DE CHANEL PARIS-RIVIERA Eau de Toilette – Če težki vonji preprosto niso za vas, bo s to novo Chanelovo dišavo tokrat drugače. Najnovejša Chanelova linija Les Eaux de Chanel je vse o dcitrusih z živahnimi in svetlimi notami sicilijanske pomaranče in nerolija. Kar pomeni nič težka, nič vsiljiva ampak preprosto lahkotno nosljiva. Brez težav jo lahko imate za vsak dan ali za kakšen bolj pomemben dogodek. Chanel je pač Chanel. Nenadomestljiv. Za nekatere.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj