Priporočamo: Jo Malone

0
364

Jo Malone, so krasne dišave za vsako čutno in romantično žensko. Njene dišave predstavljajo tudi krasno darilo za vsako žensko. In obljubimo, da jo boste pustili brez besed.

  • Družina dišav: Earthy & Woody
  • Vonj: citrusi in gozdovi
  • Ključne note: sladka pomaranča, grenka pomaranča, sandalovina

Opis dišave: Ta kolonjski voda je najtoplejši zimski koktajli. Odložite si kanček sladke pomaranče in počitek zrele mandarine. Zaključite s kančkom grenke pomaranče, da razkrijete bogato slivo in podlago čutnega sandalovine in jantarja.

Prefinjene stekleničke, ki izdajajo eleeganco in hkrati moderen stil spadajo na prav vako dišavno poličko v zbirko prav vsake ženske. Nikoli vas ne bo razočarala, saj so dišave precej koncentrirane in zato imajo odliočno obstojnost.

Jo Malone London slavi britanski slog, nepričakovane dišave in elegantno umetnost obdarovanja. Vsaka dišeča kreacija je elegantno preprosta in je lahko večplastna kot izraz individualnosti. Jo Malone London, izdelan iz najbolj kakovostnih sestavin s pridihom nepričakovanega, ostaja na čelu parfumerije.

Še nekaj nasvetov: Dišava se okrepi s toplino lastnega telesa. Nanesite v gube kolen in komolcev za daljši, močnejši vonj. Po nanosu se izogibajte drgnjenju ali mazanju kože. To razgradi vonj, zaradi česar se hitreje razdiši. Če raje nanesete dišavo na zapestja, po pogostem pranju rok ne pozabite nanesti dišave na novo, saj se vonj navadno izpira.

Kaj pa boste vi podarili za prihajajoče praznike?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj