Radi imamo dišave, a ne maramo uši #1

0
1099

Radi imamo dišave, a ne maramo uši. Čeprav smo portal, kjer je naša osrednja nit predstavitev dišav ter vse kar je povezano z njimi, bomo tu in tam povedali in predstavili še kaj drugega. Zagotovo je med ljubitelji/ljubiteljicami dišav precej staršev. Staršev otrok, ki so se hočeš ali nočeš srečali z problematiko uši. Vrtec, šola, otroci v gneči. In BUM – tukaj so. Trdovratnost uši in vse posledice ter delo, ki ga prinesejo poznamo vsi. In najbrž se vsi srečujemo/srečujete s podobnim vprašanjem. Kako jih najhitreje odstranito brez tega, da se ne vračajo znova in znova.

Vsi vemo, da same uši odstranimo praktično hitro. A težava niso uši, temveč ličinke tako imenovane gnide, ki jih same uši pustijo za seboj. Teh je nešteto in prav te so glavni vzrok nastajanja vedno novih in novih uši. In prav gnide je potrebno odstraniti, da se vsega skupaj znebimo. Za vedno.

Kaj in kako torej storiti? Poiskati moramo celostni pristop k odstranjevanju uši in gnid. Večina sredstev namreč odstrani le uši. Gnide pa ostajajo in tako nastajajo nove uši.

Želeli bi vam predstaviti rešitev, ki smo jo sami našli na strani www.naravita.si.

Izdelki NITOLIC predstavljajo celostni pristop pri preprečevanju, odstranjevanju in tudi nadaljnji negi proti ušem in gnidam. Na povezavi boste našli dva izdelka, ki vam bosta zagotovo pomagala pri mini nadlogah, ki jim pravimo uši in gnide. Našli boste dva izdelka. Eden je namenjen odstranjevanju uši in gnid, drugi pa je namenjen preprečevanju širjenja in kot zaščita pred samo okužbo.

Prihodnjič bomo predstavili samo delovanje in učinkovitost obeh. Na zgornjih linkih, pa lahko seveda preverite, katerega od teh bi morda potrebovali vi.

Malce po dišavno, saj smo vendarle bolj dišavno obarvana stran: naj diši, a brez uši. 🙂 Naravita – prava zaščita in učinkovito sredstvo za odstranjevanje.

nitolic-family

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj