Ralph Lauren parfumer ali modni oblikovalec?

0
753

Ralph Lauren parfumer ali modni oblikovalec?

Se sprašujete kdo je  Ralph Lauren? Parfumer ali bolj modni oblikovalec. Odgovor se skriva v obojem.

Ralph Lauren je ameriški modni oblikovalec, znan po svoji priljubljeni liniji Polo in drugih linijah oblačil, pripomočkov in domače dekoracije. Njegovi začetki segajo v leto 1967 in je sprva ponujal linijo moških oblačil.  Družba je hitro zrastla in je v kratkem času imela lastni butik v veleblagovnici Bloomingdale do leta 1969, in svojo lastno samostojno trgovino na Beverly Hillsu do leta 1971.

Polo je prva linija za ženske. Blagovna znamka je postala glavna znamka njegovega sloga v poznih sedemdesetih letih in zgodnjih osemdesetih let. Blagovna znamka Ralph Lauren se je razširila iz Pola, in je vključila Purple Label, Black Label, Blue Label, Polo Ralph Lauren, Polo Denim, Polo Golf, Ralph Ralph Lauren, Rugby Ralph Lauren in ženske linije Zbirka, Black Label, Blue Label, Lauren by
Ralph Lauren, Ralph Lauren Golf in Lauren Jeans Co priložnostna športna oblačila za formalno rabo.

Oblačila in dišave družbe odražajo  klasičen ameriški stil in imajo pogosto robustno, zunanjo podobo.
Ralph Lauren  je sodeloval z L’orealom predvsem v začetkih ustvarjanja dišav, ki se je začelo z znamenitim moškim vonjem Polo in klasično žensko dišavo Lauren leta 1978.

Podjetje še naprej proizvaja priljubljene dišave za moške in ženske. Vseh starosti in osebnosti. Izjemno širok krog, in izjemno široko uporabne dišave.

Ste že kdaj dišali po Ralph Laurenu?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj