Ralph Lauren Polo Red Moška dišava

Ralph Lauren Polo Red Moška dišava

Ralph Lauren - Polo Red edt moški

 

Znamka: Ralph Lauren

Spol uporabe: Moški

Leto izdaje: 2013

Vonj: citrusni, topel začimbni, sadni, jantar, kava

 

 

SESTAVA:

Zgornje note: grenivka, limona, brusnica

Srčne note: žafran, žajbelj

Spodnje note: lesne note, jantar, kava

Opis dišave Ralph Lauren Polo Red Intense Moška dišava:

Ralph Lauren je ameriški modni oblikovalec, znan po svoji priljubljeni linii Polo in drugih linijah oblačil, pripomočkov in domače dekoracije. Njegovi začetki segajo v leto 1967 in je sprva ponuja linijo moških oblačil.  Družba je hitro rastla in je v kratkem času in imele lastni butik v veleblagovnici Bloomingdale do leta 1969, in svojo lastno samostojno trgovino na Beverly Hillsu do leta 1971. Polo je prva linija za ženske je bila ustanovljena istega leta. Blagovna znamka je postala glavna oblikovanega sloga v poznih sedemdesetih letih in zgodnjih osemdesetih let. Blagovna znamka Ralph Lauren se je razširila iz Pola, in je vključila Purple Label, Black Label, Blue Label, Polo Ralph Lauren, Polo Denim, Polo Golf, Ralph Ralph Lauren, Rugby Ralph Lauren in ženske linije Zbirka, Black Label, Blue Label, Lauren by
Ralph Lauren, Ralph Lauren Golf in Lauren Jeans Co priložnostna športna oblačila za formalno rabo. Oblačila in dišave družbe odražajo  klasičen ameriški stil in imajo pogosto robustno, zunanjo podobo.
Ralph Lauren  je sodeloval z L’orealom za začetek dišav, ki se je začela z znamenitim moškim vonjem Polo in klasično žensko dišavo Lauren leta 1978.  Podjetje še naprej proizvaja priljubljene dišave za moške in ženske.

Dišava Polo Red je moška dišava, ki je aromatična, sadna in malce kavna. Rdeča, neustrašna in zapeljiva. Že njena steklenička bo pritegnila vaš pogled. Preizkusite to ognjevito stekleničko in zadišite.Sorodne objave:
0 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Sort by:

Bodi prvi in napiši oceno.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.