REPETTO Le Ballet Blanc

0
521

Ženska dišava REPETTO Le Ballet Blanc je najnovejša izdaja francoske hiše Repetto, ki sodeluje z vodilnimi parfumskimi mojstri: Juliette Karagueuzoglou, Sophie Labbe, Nicolas Beaulieu in Olivier Polge. Prva izdaja novejše blagovne znamke dišav je ženska toaletna voda Repetto iz leta 2013.

Repetto

Dišave blagovne znamke Repetto so elegantno ženstvene izvedbe, posvečene umetnosti baleta. S svojimi notami prikazujejo balerino na odru, ki s svojimi gibi daje vtis svobode, moči, lahkotnosti in enostavnosti. Nova dišava Repetto Le Ballet Blanc se zgleduje po svetovno najbolj znanemu baletu ´Labodje jezero´, skladatelja Čajkovskega. Parfum s svojim vonjem poskuša prikazati in izraziti gracioznost in lepoto princese Odette, ki se je spremenila v laboda.

Repetto poleg dišav ljubkih vonjev, izdeluje tudi svoj edinstven dizajn stekleničk.

Sestava dišave združuje sveže cvetlično sadne arome, ki prinašajo nov ovoj topline mošusa in sladko sadnega vonja. Odpre se s sladkimi zgornjimi notami robide in sočne mandarine. V osrčju se prepletajo cvetne note potonike in arabskega jasmina. Spodnje note pa dišavo zaokrožijo z belim mošusom in vonjem jantarja. Skratka elegantna, sveža, lahkotna dišava za svobodne in preproste predstavnice nežnejšega spola

Steklenička sledi po obliki prvotnemu stilu svoje različice. Je resnično lepa v nežno rožnati barvi in okrašena s prečudovitimi krili, ki zajemajo celotno telo stekleničke in jo tako posledično naredijo še bolj privlačno in drugačnega dizajna. Dišava je na voljo kot toaletna voda za ženske.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj