Replay #Tank For Him and For Her – Your Personal Fuel

0
831

Italijansko blagovno znamko Replay, je ustanovil Claudio Buziol, leta 1981. Dobila je ime po svojem konceptu ponovnega odločanja, izdelave in ponovnega ustvarjenja. Najstarejša izdaja dišav je bila ustanovljena 2008, in sicer ženska in moška dišava Replay for Her in Replay for Him, najnovejša pa 2017.

 #Tank For Him in #Tank For Her – Your Personal Fuel (tvoje osebno gorivo) sta dišavi za moške in ženske, izdani 2017. Dišavi Tank interpretirata industrijsko stran Replay in prikazujeta njene močnejše občutke – vroča kovina in pekoča strast koncentrirani v rezervoarju (tanku) energije.

Torej kako je dišava ustvarjena za dekleta? Iz sladkorja in začimb seveda. Cvetlična in sveža ženska skladnost je določena na gurmansko puhasti osnovi vanilje in praline.

#Tank For Her je čutna in ženstvena dišava s cvetlično sadnimi in privlačnimi gurmanskimi notami. Vsebuje sladko, citrusne in lesne vonje z dodatkom belega cvetja in vrtnice. Svetlobna sestava se odpre s pridihom svežih jabolk in peneče grenke pomaranče. Osrčje bogati očarljiva vrtnica in narkotičen vonj tuberoze in jasmina. Osnovne note pa so sestavljene iz prefinjene kremne sandalovine in praškastega mošusa, v kombinaciji sodobne vanilje in praline.

Kako pa je z dišavo za fante? Tokrat nič živalskega. Vonj ostane v tradicionalni sestavi gladkih, svežih in preprostih not. Je aromatična citrusna dišava, ki vsebuje toplo, sveže začinjene, citrusne in aromatične vonje.

#Tank For Him je sveža in elegantna dišava za energičnega moškega. Odpira se s harmonijo citrusov bergamotke in mandarine in s poudarjenim pikantnim kardamom in listi svežega čajevca. Osrčje je sestavljeno iz aromatične in začimbne steze mete, ingverja in jasmina. V spodnjih notah izražata moškost in moč usnje in cedra, medtem ko mošus, les jantarja in zrno tonka dajejo dišavi sladke note.

Steklenički sta narejeni v posebnem slogu in predstavljata pravzaprav posodo za gorivo. Super in zabavna ideja, še posebno za mlado generacijo deklet in fantov.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj