Robert Piguet Visa Ženska dišava

Robert Piguet Visa Ženska dišava

Robert Piguet - Visa edp ženski

 

Znamka: Robert Piguet

Spol uporabe: Ženski

Leto izdaje: 2007

Vonj: sladek, sadni, topel začimbni, lesni, balzamični

 

 

SESTAVA:

Zgornje note: bergamotka, list vijolice, hruška, bela breskev, rumena mandarina

Srčne note: pomarančni cvet, ylang-ylang, suhocvetnica, vrtnica

Spodnje note: usnje, sandalovina, pačuli, benzoin, hrastov mah, vanilija, vetiver 

Opis dišave Robert Piguet Visa Ženska dišava:

Robert Piguet je francoska parfumska hiša, ki jo je ustanovil Robert Piguet. Rojen je bil v Švici. Njegova družina je imela zanj le eno željo – kariero v finančnih vodah. A Piguet se je proti volji svoje družine odločil odpotovati v Pariz pri 17 letih in nadaljevati kariero v modi. Piguet je našel zaposlitev na Redfernu, nato pa je deloval z modnim oblikovalcem Paul Poiretjem. Z izkušnjami v dveh pomembnih modnih hišah, se je leta 1933 osamosvojil. Njegova moda za ženske je bila elegantna in preprosta. V času največjega uspeha je Piguet zaposlil nekaj najpomembnejši modnih oblikovalcev stoletja, preden so postali slavni. Hubert de Givenchy,Pierre Balmain, Christian Dior in James Galanos.

Kasneje se je Piguet spoznal s Germaine Cellier v 1940-ih in z njo ustvarjal parfume, ki ustrezajo njegovim elegantnim in sodobnim modnim trendom. Prvi vonj Bandit, je bil izdan leta 1944. Baghari je bil izdan leta 1950 in je bila zadnja dišava, ustvarjena pred Piguetovo smrtjo leta 1953. Kasneje je lastništvo blagovne znamke Robert Piguet in dišav večkrat spremenilo. Poskušali so ponovno uvesti blagovno znamko Piguet kot luksuzno blagovno znamko in ponuditi različice izvirnih dišav, ki so čimbolj tesno povezane s formulami in dišavami izvirnih vonjev, z uporabo sodobnih sestavin in z rahlo posodobitvijo. In to jim je tudi uspelo.

Dišava Visa je ženska dišava, njen vonj je  sladek, sadni, topel začimbni, lesni, balzamični. V kolikor želite lep, sodoben in malce klasični vonj, je tole zagotovo prava izbira za vas.Sorodne objave:
0 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Sort by:

Bodi prvi in napiši oceno.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.