Roberto Cavalli – Paradiso Assoluto

0
786

V začetku marca se je na poličkah naših drogerij pojavila nova dišava Roberta Cavallija, Paradiso Assoluto. Dišava je sicer izšla že konec leta 2016, pri nas na poličkah pa nekoliko kasneje.  Dišava, ki obljublja raj med dišavami. Cvetlični pridih. Bogato in slastno sveže cvetje, ki te popelje v okolje rajske plaže. Pred dvema letoma je na poličke Roberto Cavalli postavil Paradis dišavo, ki je pričela ta raj med dišavami in pričela s popolnoma novo linijo dišav. Po dveh letih se vrača. Še bolj rajsko. Z dosegom še večjega raja na planetu zemlja. Gre za tretjo dišavo iz zbirke Paradiso, ki nadaljuje tradicijo rajskega.

Dišava, ki očara in začara z mediteranskim vonjem po cvetju. To dišavo je kot tudi predhodnice ustvarila parfumerka Louise Turner. Njen cilj je bil dišava z rajskim vonjem rajskih vrtov ter ujeti neko zgodbo o skušnjavi. Skrajni skušnjavi. In uspelo ji je, že na prvi vonj se čuti rajskost v sami dišavi.

Paradiso Assoluto EDP 50ml

Zgornje note nam pričarata: Rožnati poper, sladka glicinija

Srednje note nadaljujeta: Divji jasmin, rdeča lilija

Spodnje note končujeta: Vanilija, sandalovina, pačuli

Steklenička je prefinjeno rdeče barve, pokrovček oblikovan kot kristal, ki odseva najrajzličnejše barve. Stekleničko je zasnovala in oblikovala Eva Maria Düringer. Lahko bi rekli, da odseva raj, kot vonj dišave, ki jo steklenička skriva v sebi. Torej prefinjena in razkošna že na prvi pogled. V sebi pa skriva dišavo, ki vas bo premamila v skušnjavo. V skušanjavo, da jo poizkusite, se ji predate in ji morda dovolite, da vam pomaga odkriti rajsko zgodbo. Dišava omogoča svobodo v iskanju lepote in sreče.

Pustite, da zapelje tudi vas. Poizkusite jo in uživajte skupaj z njo na poti v raj, morda na poti do rajske plaže, pa čeprav le v mislih. Najdite z njo lepoto in srečo. Raj v vašem življenju. Sami ali v dvoje skupaj z koškom raja v dišavi seveda.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj