Rochas Mademoiselle Rochas

Rochas Mademoiselle Rochas

Rochas je francoska blagovna znamka, ustanovljena leta 1925. Njen ustanovitelj je Marcel Rochas, ki je znan po svojem podpisu na dišavah Femme, v obliki rožnate škatle s čipko. Ustvaril pa je tudi obleko morske deklice, ki je še vedno navdih.

V začetku leta, natančneje meseca marca 2017 hiša Rochas izdaja novo dišavo sladko sadnega, osvežujočega odtenka Rochas Mademoiselle Rochas in je poklon klasični dišavi Madame Rochas, izdani leta 1960. Njen parfumer oz nos za dišavo je Anne Flipo. Dišava je namenjena nežnejšemu spolu in predstavlja igrivi duh mlade pariške ženske. Namenjena je za sijoče in živahne ženske, polne optimizma.

V ospredju dišave je cvetlično sadni vonj. Odpre se s sladkimi in sadnimi zgornjimi notami črnega ribeza in sladkim jabolkom. Zapeljivo osrčje sestavljajo cvetne note egipčanskega jasmina in vrtnice. Spodnje note pa dišavo zaokrožijo z vonjem ambergrista, sandalovine in mošusa.

Steklenička dišave oz toaletna voda za ženske je v okrogli obliki, rožnate barve s hrapavim robom. Obraz kampanje je igralka Noemie Schmidt.Sorodne objave:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.