Rocks in Ralph Lauren

0
487

Ralph Lauren je ameriški modni oblikovalec, znan po svoji priljubljeni linii Polo in drugih linijah oblačil, pripomočkov in domače dekoracije. Njegovi začetki segajo v leto 1967 in je sprva ponuja linijo moških oblačil.  Družba je hitro rastla in je v kratkem času in imele lastni butik v veleblagovnici Bloomingdale do leta 1969, in svojo lastno samostojno trgovino na Beverly Hillsu do leta 1971. Polo je prva linija za ženske je bila ustanovljena istega leta. Blagovna znamka je postala glavna oblikovanega sloga v poznih sedemdesetih letih in zgodnjih osemdesetih let. Blagovna znamka Ralph Lauren se je razširila iz Pola, in je vključila Purple Label, Black Label, Blue Label, Polo Ralph Lauren, Polo Denim, Polo Golf, Ralph Ralph Lauren, Rugby Ralph Lauren in ženske linije Zbirka, Black Label, Blue Label, Lauren by
Ralph Lauren, Ralph Lauren Golf in Lauren Jeans Co priložnostna športna oblačila za formalno rabo. Oblačila in dišave družbe odražajo  klasičen ameriški stil in imajo pogosto robustno, zunanjo podobo.
Ralph Lauren  je sodeloval z L’orealom za začetek dišav, ki se je začela z znamenitim moškim vonjem Polo in klasično žensko dišavo Lauren leta 1978.  Podjetje še naprej proizvaja priljubljene dišave za moške in ženske.

Dišava Rocks  je ženska dišava, ki je sadna, sladka in topska. Divja po svoji zunanjosti in notranjosti. Zagotovo boste z njo zaživele svojo divjo plat. Naj vas prepriča, da zadišite skupaj z njo. Oranžna steklenička še bolj kaže svojo divjo plat.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj