Še kdo obožuje Gucci Flora Emerald Gardenia Eau de Toilette?

0
466

Še kdo obožuje Gucci Flora Emerald Gardenia Eau de Toilette? Mi jo in to zelo.

Odlična cvetlična dišava, ki jo boste želeli znova in znova uporabiti.

Družina dišav: Cvetlična

Vrsta vonja: sadne cvetlice

Ključne note: Hruška, Gardenia, Cedarwood

Zelena, barvna emblematika pomladi, ki prenaša svežino in živahnost sprememba letnega časa, je navdih za to novo dišavo z omejeno izdajo.

Parfum se zgleduje po posnetku zgodnjega poletnega jutra, kjer so sadovnjaki, zreli s sadjem, prekriti z roso. Osvežujoče svetle sadne note odpirajo vonj: hruška, limona in lubenica se mešajo s srčnimi notami čudovitih vodnih cvetov: gardenije, frangipani in lotosa. Sijajna sadno-cvetna mešanica je mehko postavljena na podlago svetlečih notah gozda – vključno s sandalovino in cedrovino – skupaj z žametnimi mošusi.

Kaj pa steklnička? Živahni smaragdni odtenek deluje kot sinestezija novega vonja in oblikuje njegov parfum skozi obarvanje muhastih linij hišne ikonične flore. Barva tvori izrazito sodoben vzorec na embalaži, enak smaragdni ton, repriziran v mehkejšem tonu steklenice.

O Gucci znamki: Preoblikovanje luksuza | Gucci z vplivnimi, inovativnimi in progresivnimi načrti izumlja sodoben pristop k modi. Guccijevi eklektični, sodobni, romantični izdelki predstavljajo vrhunec italijanske izdelave in so neprimerljivi za kakovost in pozornost do detajlov.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj