Si za YVES SAINT LAURENT – LIBRE ?

0
488

Libre in Yves saint Laurent je ena izmed novejših dišav letošnjega leta.

  • Družina dišav: Cvetlična
  • Vrsta vonja: Topli cvetovi
  • Ključne opombe: esenca sivke, pomarančni cvet, mošusni sporazum

Opis dišave: Nova dišava svobode Yves Saint Laurent združuje esenco sivke iz Francije s čutnostjo maroškega oranžnega cveta, za edinstveno cvetlično fuzijo, dopolnjeno z drzno noto mošusa.

O steklenici: steklenica je modna izjava, ki vsebuje črno asimetrično kapico, kot je seksi couture obleka. Zlate verige okoli vratu spominjajo na ikonične vrečke YSL, dizajn pa je dopolnjen z brezčasnim logotipom Yves Saint Laurent.

Libre Eau de Parfum je nova dišava svobode, izjava dišava za tiste, ki živijo po svojih pravilih. Ponovno odkrivanje cvetličnega parfuma združuje Lavender Essence iz Francije s senzualnostjo maroškega oranžnega cveta, za edinstveno cvetlično fuzijo, dopolnjeno z drzno noto Musk Accord.

Libre pomeni osvobojeno. To je praznovanje svobode: dišava za tiste, ki delajo, kar hočejo in si upajo biti točno takšni, kot so. Steklenica je modna izjava, ki vsebuje črno asimetrično kapo, kot je seksi modna obleka, zlate verige okoli vratu, ki spominjajo na ikonične YSL torbe, dopolnjene z brezčasnim logotipom Yves Saint Laurent.

Yves Saint Laurent kraljuje kot eden najvplivnejših in navdihnjenih oblikovalcev na svetu. YSL-jev stik od njegovih zgodnjih dni v studiu Christiana Diorja do današnjih priznanih kolekcij haute couture je nedvomen. YSL slog se odraža v modni sferi, vključno z dodatki, nakitom, pripravljeno za nošenje, dišavami in kozmetiko.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj